Başarılar 1911 Çerkezköyspor

Ankara'da 99 kişinin hayatını kaybettiği korkunç patlama nedeniyle tüm resmi maçlar ertelenmiş, dolayısıyla Tekirdağ Süper Amatör Lig açılışı da yapılamamıştı. Tekirdağ Süper A

GÜNDEM 16.10.2015 15:46:00 0
Başarılar 1911 Çerkezköyspor

11 Ekim Pazar günü saat 13.00’da oynanacak müsabakalarla başlaması planlanan Tekirdağ Süper Amatör Ligi, bugün saat 14.00’da General Basri Saran Stadı’nda oynanacak olan Çorlu Kültürspor-Şaköyspor karşılaşması ile start alacak. Çerkezköy’ün Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi olan 1911 Çerkezköyspor ise yarın saat 15.30’da Kapaklı Futbol Sahası’nda Ergene Belediyespor karşısında 3 puan mücadelesi verecek.

 

HAKAN TİCE DIŞINDA BİR EKSİĞİMİZ YOK

2015-2016 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp, Bölgesel Amatör Lig’e yükselme planları yapan 1911 Çerkezköyspor, Ergene Belediyespor maçını kazanıp lige moralli başlamak istiyor. Takımın son durumu hakkında bilgi veren Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Futbolcularımız idmanlarda çok istekli görünüyor. Antrenmanlarımız çok neşeli geçiyor. Arkadaşlık ilişkileri çok iyi durumda. Sakatlığı süren Hakan Tice dışında bir eksiğimiz yok” dedi.

TAKIM 1 GÜN İSTİRAHAT EDECEK

Bugün yapılacak olan ter idmanını iptal ettiğini sözlerine ekleyen Sefer Ekizoğlu, “Oyuncularım Ergene karşılaşmasına hazır. Maç öncesi bir günü istirahat ederek geçirecekler. Takım olarak galibiyete yürekten inanıyoruz” dedi. Başarılı antrenör, karşılaşmaya hangi 11 ile çıkacağına bu akşam karar vereceğini ifade etti. 1911 Çerkezköyspor yönetimi de tüm taraftarları ligin ilk maçında takımlarına destek vermeye davet etti. 

Haber / Ahmet KARDEŞ