Tam bir suç makinesi

Kapaklı'da uyuşturu, hırsızılık ve adam yaralama suçundan 20'ye yakın sabıkası olduğu belirlenen 33 yaşındaki Davut A., çaldığı altınları bozdurmaya gittiği sırada polis tarafından y

GÜNDEM 14.10.2015 18:09:00 0
Tam bir suç makinesi

Kapaklı’da vatandaşların korkulu rüyası haline gelen ve son 2,5 ayda ilçedeki çok sayıda eve girerek ziynet eşyası ve elektronik malzeme gibi çok sayıda eşya çalan hırsızlık şüphelisini belirlemek için Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri titiz bir çalışma yürüttü.

Ekipler, hırsızlık olayının yaşandığı evlerin bulunduğu apartmanların ve çevredeki güvenlik kameralarını kayıtlarını inceledi ve hırsızlık şüphelisinin hakkında 20'ye yakın suç dosyası bulunan Davut A. olduğunu belirledi. hırsızlık dedektifleri, Davut A.'yı takibe aldı. Çaldığı altınları bozdurmak için kuyumcuya gittiği sırada ise Çerkezköy Belediye Meydanı’nda yakalanarak gözaltına alındı.
ÜZERİNDEN EROİN ÇIKTI
Davut A.'nın yapılan üst aramasında  üzerinden bir miktar eroin, 4 adet altın bilezik, 1 adet altın bileklik, 3 adet alyans, 1 adet yüzük ve bir miktar para ele geçirildi. Evinde yapılan aramada ise 7 adet kol saati, 2 adet tablet bilgisayar, 3 adet akıllı telefon, 1 adet altın yüzük, 1 adet altın bilezik ile bir miktar da yabancı ve Türk madeni parası ele geçirdi. Evdeki aramada uyuşturucu madde kullanımı için hazırlanmış düzenekler, 1 adet mercedes araba anahtarı, hırsızlık olaylarında kapıları açmak için 2 adet tornavida ve 1 adet kurbağacık ile çaldıklarını içine koymak için kullandığı 1 adet laptop çantası bulundu.
Olayla ilgili polisin başlattığı soruşturma sürüyor
Haber / Ahmet KARDEŞ