O kaldırım yenilendi

Kapaklı'da, etkili olan yağmur yağışı sonrası çamur deryasına dönen ve AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin'in eleştirdiği Gazi İlkokulu önündeki kaldırımda Kapaklı Belediyesi Ã?

GÜNDEM 14.10.2015 16:10:00 0
O kaldırım yenilendi

Etkili olan yağmur yağışı sonrası Mithatpaşa Caddesi üzerindeki Gazi İlkokulu ve Ortaokulu'na giden öğrenciler ve velileri, Kapaklı Belediyesi'nin yapım çalışmaları süren ve çamur deryasına dönen okul önündeki kaldırımda yürümekte zorlanmıştı. Bununla ilgili çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı  Salih Bezgin, altına ise, "Kapaklı Belediyesinin spora verdiği destek her geçen gün artıyor. Gazi İlköğretim Okulunun önünde yapmış olduğu engel parkuru öğrenci ve velilere antrenman sahası niteliğindedir. Bu çabalarından dolayı sayın Mandalı'yı sporcu ve spora verdiği destekten dolayı kutluyorum" yazmıştı.
FOTOĞRAFLI YANIT
Bezgin'in eleştirdiği kaldırımda Kapaklı Belediyesi ekipleri çalışmalarını tamamladı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bu kaldırımla ilgili çalışmaların fotoğraflarını kendi şahsi sosyal medya hesabından paylaşarak isim vermeden Bezgin'e göndermede bulundu. 
Mandalı, fotoğraflı paylaşımına  "Mithatpaşa caddesinde kaldırım yenileme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlçemiz genelindeki cadde ve sokaklarımızda kaldırım yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz."diye yazdı.