Sizlerle gurur duyuyoruz

Marmaris'te 7-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Muay Thai Minikler-Yıldızlar Şampiyonası'nda Çerkezköy Belediyesi Spor Kulübü sporcuları şampiyonaya damgasını vurdu. Gülsüm

GÜNDEM 12.10.2015 13:53:00 0
Sizlerle gurur duyuyoruz

Rakiplerini yenerek finale kalan Gülsüm Ügey 39 kilo minik bayanlarda Türkiye şampiyonu olurken, sessiz fırtına lakaplı şampiyon sporcumuz Kübra Kepenek ise 39 kilo yıldız bayanlarda Türkiye 3.’sü oldu. Şampiyonada ilk dereceleri alan sporcularımızdan Gülsüm Ügey ve Kübra Kepenek’ten sonra diğer sporculardan Senanur Kepenek 30 kilo yıldız bayanlarda finale kaldı. Ankara’daki patlama nedeniyle ulusal yas ilan edilmesi ve müsabakaların iptali sonucu alınan karar doğrultusunda finale kalan tüm sporcular şampiyon sayılıp, milli takım kadrosuna davet edildi.

SENANUR DA ŞAMPİYON SAYILDI

Buna göre sessiz fırtına Kübra Kepenek’in kardeşi Senanur Kepenek 30 kilo Yıldız Bayanlarda şampiyon sayıldı. 36 kilo minik erkekler kategorisinde mücadele eden İlkay Sarıkaya ise derece elde edemedi. Antrenör Bilal Güzel bu şampiyonada Çerkezköy Belediye Spor Kulübü sporcularının çok güçlü rakiplerle eşleştiğini ve buna rağmen zor da olsa Gülsüm Ügey, Senanur Kepenek ve Kübra Kepenek’in turnuvadan madalya ile döndüklerini ifade etti.

ŞAMPİYONA ÇEKİŞMELİ KARŞILAŞMALARA SAHNE OLDU

Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Taekvando Antrenörü Bilal Güzel, “Marmaris’te gerçekleşen Türkiye Muay Thai Minikler-Yıldızlar Şampiyonası’na dört sprocu ile katıldık. Bunlardan biri tüm Tekirdağ ve Trakya’nın yakından tanıdığı Milli sporcumuz sessiz fırtınamız Kübra Kepenek, diğerleri de Senanur Kepanek, İlkay Sarıkaya ve Gülsüm Ügey’dir. Oldukça yoğun ilginin olduğu şampiyona çok çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay nezdinde tüm Çerkezköy Belediyesi yönetimine teşekkür eden antrenör Bilal Güzel, “Çerkezköy’e üç madalya ile dönüyoruz. Bizlere her zaman destek ve katkı sağlayan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber / Seyit SÜREN