Park halindeki taksiye çarptı

Çerkezköy'de, elektrikli bisikletin, park halindeki ticari taksiye çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

GÜNDEM 11.10.2015 17:00:00 0
Park halindeki taksiye çarptı

Kuryelik yapan elektrikli bisiklet sürücüsünün, siparişi zamanında yetiştirmek için hız yaptığı, kazanın da bu nedenle meydana geldiği iddia edildi.

KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

Kaza önceki gün saat 14.30 sıralarında Çerkezköy Belediye Meydanı’nda Köse Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre trafiğe kapalı olan Köse Sokak’ta seyir halinde bulunan elektrikli bisiklet, Özlem Taksi Durağı önünde bulunan park halindeki 59 T 2629 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle elektrikli bisikletten kopan bazı parçalar çevreye yayıldı. Kopan parçalardan bazıları da bu esnada olay yerinden geçmekte olan Sıdıka Kesikoğlu ve 2 yaşındaki kızı Nazmiye Kumsal Kesikoğlu’na isabet etti. Kazada, kimliği belirlenemeyen elektrikli bisiklet sürücüsü ile annesi ile birlikte yoldan geçmekte olan küçük kız yaralandı.

YARALI KIZ HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza sonrası elektrikli bisiklet sürücüsü olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kazada yaralanan 2 yaşındaki Nazmiye Kumsal Kesikoğlu’na ilk müdahale çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Küçük kız daha sonra 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KURYE ÇOK HIZLIYDI

Kaza anına şahit olan Özlem Taksi Durağı çalışanları ise elektrikli bisiklet sürücüsüne tepki göstererek, “Kurye çok hızlıydı. Burası trafiğe kapalı bir yol. Burada bu şekilde hız yapması çok yanlış. Siparişi yetiştireceğim diye insanların hayatını tehlikeye atıyorlar” dedi. Poilsin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Haber / Seyit SÜREN