Ordu ilgiden memnun

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, seçim çalışmaları kapsamında gördüğü büyük ilginin kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi. Tekirdağ, Hayrabolu ve Muratlı'da seÃ

GÜNDEM 11.10.2015 16:37:00 0
Ordu ilgiden memnun

Bölge halkının ilk kez bir bağımsız milletvekili adayına yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Mustafa Ordu, “Seçim çalışmalarına başladığım günden bu yana binlerce vatandaşımızla bir araya geldim ve 5 bin kişiyle fotoğraf çektirdim. Her gittiğim yerde halkımızın büyük ilgisini görüyorum. Tekirdağ’da bu güne kadar yapılan seçimlerde ilk kez bir bağımsız milletvekili adayına bu kadar çok yoğun ilgi gösteriliyor. 1 Kasım’da inşallah halkımızın da desteği ile meclise gireceğim. Ben her kesimin adayı olarak yola çıktım. Seçildiğimde bana güvenenlere en iyi şekilde hizmet edeceğim. Tekirdağ başta olmak üzere tüm Trakya beni çok iyi tanır. Ben hizmet adamıyım. Halkımızın tüm sorunlarını ve çözümünü en iyi bilenlerden biriyim. Benim TBMM’ye girmem demek, bölgemizin sorunlarının giderilmesi demektir. Çünkü ben halkımızın tek temsilcisi olarak mecliste görev yapacağım” dedi.

TEKİRDAĞLI’LARIN ANKARA’DAKİ SESİ OLACAĞIM

Seçim çalışmalarını 3 seçim aracı ve 25 kişilik bir ekiple sürdürdüğünü kaydeden Mustafa Ordu, “Arkadaşlarımızın yaptığı araştırmaya göre kararsız olarak nitelendirilen oylar, bu seçimde beni tercih edecek. Tekirdağlı hemşerilerimiz beni seçerlerse pişman olmayacaklar. Çünkü artık Ankara’da rahatlıkla gidecekleri bir evi olacak. Benim seçim beyannamemde yer alan tüm vaatlerimi seçildiğimde yerine getireceğimden herkes emin olsun. Seçim beyannamemde ‘Başın düşerse dara Mustafa Ordu’yu ara’ dedim. Milletvekili seçildiğimde Tekirdağlı hemşerilerim hiç çekinmeden saat mertumu aramadan beni rahatlıkla arayabilirler. Ben Ankara’da tüm Tekirdağlı hemşerilerimin sesi olacağım” diye konuştu.

MUSTAFA ORDU KOLONYALARI İLGİ GÖRÜYOR

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu’nun, seçim çalışmaları sırasında yaptırdığı ve ziyaretleri sırasında dağıttığı 250 Gramlık tütün kolonyaları da büyük ilgi görüyor. Kolonya şişelerinin üzerinde “Tekirdağlı’ların Adayı Mustafa Ordu”  yazısı bulunuyor.

Mustafa Ordu, neden tütün kolonyası yaptırdığı sorusuna da “Tütün kolonyasının aroması, diğer kolonyalara göre daha kalıcı ve daha iyidir” diye cevap verdi. Çalışmaları sırasında vatandaşlara dağıttığı kolonyaların ilgi görmesi de Ordu’yu oldukça mutlu ediyor.

Haber / Seyit SÜREN