CHP'li kadınlara 'Moral Kahvaltısı'

Seçim çalışmalarını tüm hızyla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kadın Kolları yönetimi, önceki gün düzenlediği 'moral kahvaltısı' programında partililerle bir araya

GÜNDEM 11.10.2015 16:27:00 0
CHP

Moral kahvaltısı programına CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay ve çok sayıda partili katıldı. 1 Kasım’da gerçekleştirilecek seçimde tüm partililerden üst düzey performans beklediğini söyleyen CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATMALIYIZ

Moral kahvaltısını, 1 Kasım günü yapılacak olan seçim öncesi birlik ve beraberliği pekiştirmek adına gerçekleştirdiklerini söyleyen Ebru Alaca, “Kadınlarımızın gücünü biliyoruz. 1 Kasım seçimleri için her zamankinden çok daha fazla çalışmalıyız. Bu seçimde iktidar olmak için gecemizi gündüzümüze katmalıyız” ifadelerini kullandı.

SİYASETİN AYAĞI SAKAT

Türkiye’de siyasetin ayağının sakat olduğunu belirterek konuşmasına başlayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ise “Siyasetimizin yanı sıra Hukuk da aynı durumdadır. Terör olayları son dönemlerde giderek arttı. Son olarak Ankara’da kanlı bir eylem gerçekleştirildi. Bu olayların bitmesini ve ülkemizin de aydınlık bir geleceğe kavuşmasını temenni ediyorum” dedi ve CHP’nin 1 Kasım’da mutlaka ama mutlaka iktidar olması gerektiğini sözlerine ekledi.

KADIN TOPLUMUN AYDINLIK GELECEĞİDİR

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu ise programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “CHP, gençlere ve kadınlara her zaman değer verdi. Kadınlar her şeyi önceden sezebilen varlıklardır. Kadın toplumun aydınlık geleceğidir ve hep böyle kalacaktır. Önümüzde bir seçim var ve bu seçimden dolayı çok mutsuzum. Birilerinin evlatlarına bir şey olmasın diye Saray’daki yöneticiler Davutoğlu’nun koalisyon isteğine rağmen seçime gitmesini istedi. Evet şimdi bir seçim var bu seçimin de temel unsurları yine kadınlarımızdır. Biz HDP’lisine, AKP’lisine, MHP’lisine saygılıyız ve düşüncelerini önemsiyoruz. Tepede tepişen fillerin altında çimenler olmadan herkese doğruyu göstermeliyiz. Doğruyu göstermekte  en önemli rol kadınlarımıza ve gençlerimize düşmektedir.”

Haber / Gökhan TEKER