Vatandaşlara sordu

Süleymanpaşa Belediyesi, Değirmenaltı Mahallesinde gerçekleştirecek olduğu ana cadde yol düzenlemesi ve meydan projesini vatandaşlara sundu.

GÜNDEM 9.10.2015 11:34:00 0
Vatandaşlara sordu

Süleymanpaşa Belediyesinin Değirmenaltı Mahallesinde yapılacak olan cadde düzenlemesi ve meydan projelerinin sunumu mahalle sakinleri ile paylaşıldı. Gerçekleştirilen sunuma Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve vatandaşlar katıldı. Başkan Yardımcısı Berkay Çakır proje ile ilgili Değirmenaltı Mahallesi sakinlerini bilgilendirdi. 2 proje şeklinde vatandaşların onayına sunulacak olan projeler 1 hafta boyunca Değirmenaltı Mahallesi Muhtarlığı önünde sergilenecek. Trafik ve yaya akışı hesaplanarak gerçekleştirilen projelerden hangisinin yapılacağına ise Değirmenaltı mahallesi sakinleri karar verecekler.

DAHA MODERN BİR SÜLEYMANPAŞA

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Değirmenaltı mahallesi için yapılan projeleri mahalle sakinlerinin değerlendireceğini belirterek, "Onların istedikleri uygulama hayata geçecek. Daha yaşanabilir, modern bir Süleymanpaşa için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek."dedi.