İlk 100'e girene 5 bin lira ödül

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Ekim ayı olağan meclis toplantısında LYS'de ilk 100 içerisine giren Süleymanpaşalı üniversite öğrencilerine 5 bin lira ödül verilmesi kabul edildi.

GÜNDEM 8.10.2015 16:12:00 0
İlk 100

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Ekim ayı olağan meclis toplantısı,Belediye Başkanı  Süleyman Eşkinat başkanlığında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İLK 100’E GİRENE 5 BİN LİRA
13 maddelik gündemle toplanan meclis, gündem maddeleri LYS'de dereceyle giren öğrencilere ödül verilmesi görüşüldü. LYS’de ilk 100 içerisine giren Süleymanpaşalı üniversite öğrencilerine 5 bin lira ödül verilmesi üyeler tarafından kabul edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat "Bugün Belediye meclisimiz önemli bir karar aldı. Bu şehirde yaşayan evlatlarımızın üniversite sınavlarında ilk 100’e giren her bir öğrencimize 5 bin lira ödül vereceğiz.

Başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Bu yıl uygulamaya girecek, bundan sonra da belediyemiz burada yaşayan evlatlarımızdan ilk 100 içerisine girenlerin tamamına 5 bin lira ödül verecek. Tabi bu önümüzde ki yıllarda belediye meclis kararı ile arttırılabilecek. Nerede okuyor olursa olsun bu projeden buranın çocukları faydalanacak.‘’ dedi.

MEME KANSERİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri meclis toplantı salonu kapısında “Meme Kanseri” dikkat çekmek için meclis üyelerini bilgilendirerek erken teşhisin önemini belirttiler. Toplantıda, 13 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddelerinin oylanmasının ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Belediye Meclis üyelerini çalışmalar hakkında bilgilendirdi.
Süleymanpaşa Belediye Meclisi 21 Ekim'de olağanüstü olarak toplanacak.