CHP'li Aygun, ziyaretlere başladı

CHP Tekirdağ 4. sıra milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun, CHP Çerkezköy ilçe Başkanı Birol Öztürk ve partililerle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 8.10.2015 15:53:00 0
CHP

1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirten İlhami Özcan Aygun, "Seçimlere yaklaşık 3 hafta kala hızlandırılmış bir programa girerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu anki yapı çok kötü durumda, kimse işlerini yapamıyor. Ticaretle uğraşan ticaret yapamıyor. Çünkü yarının ne olacağını göremiyoruz. Geçenlerde Muratlı’da dolaşıyorduk. Bir kahvehaneye girelim dedik. İnsanlar kalabalığı görünce hangi parti diye sordular. CHP dediğimiz zaman, tamam o zaman gelin cevabı verdiler.” diye konuştu.

YÖNETİM BOŞLUĞU VAR

Seçimlerin biran önce atlatılması gerektiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Şuan bir yönetim boşluğu var. Bu durumdan bir an evvel kurtulmamız lazım. Ülkemiz şuan gerek ekonomik anlamda, gerek siyasal anlamda Güneydoğuda, Ortadoğuda sıkıntı içerisindedir. Yolumuzu çizip bu istikrarsızlıktan kurtulmalıyız” diye konuştu.
Ardından  Aygun ve partililer, Vizeliler Derneğini ile esnaf ziyaretinde bulundu.
Haber/Onur AYDIN