Başvuru için son gün

Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenecek olan ve 5 Ekim günü başlayan kültür ve sanat kursların kayıtları bugün mesai bitiminde sona erecek. Kurslara dün itibariyle 175 kişinin başvurduğu

GÜNDEM 8.10.2015 15:20:00 0
Başvuru için son gün

Çerkezköy Belediyesi'nin 5 Ekim günü başladığı ücretsiz Ebru, Satranç, Bağlama, Çini, Takı Tasarımı, Halk Oyunları, Tiyatro, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Engelliler Korosu, El Nakışı, Step-Aerobik ve pilates kursu başvuruları için bugün son gün.
175 KİŞİ BAŞVURDU
5 Ekim günü başlayan 12 kurs için dün itibariyle 175 kişi başvurdu. Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Step-Aerobik ve Pilates kursuna 86, Ebru 8, Satranç 3, Bağlama 21, Çini 10, Dekoratif Çiçek Takı Tasarımı 18, Halk oyunları 12, Tiyatro 10, Türk Sanat Müziği korosuna 5, El Nakışı kursuna ise 2 vatandaşımız başvurdu. Türk Sanat Müziği Engelliler Korosuna ise şuan itibariyle başvuran olmadı. Kurslar,Amfi Tiyatroda, Kent Konseyi binasında, Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerindeki Mahalle Evlerinde, Kapalı Spor Salonunda ve Çerkezköy Sakatlar Derneği binasında gerçekleşecek. Ebru Kursumuzu Gülhis Başaran, Çini kursunu Emel Basut Gemici, Bağlama kursunu Zeynel Erdoğan, Dekoratif Çiçek Takı Tasarımı kursunu Aylin Abidinoğlu, Satranç kursunu Remzi Yakut, Tiyatro kursunu Tahsin Saraoğlu, Halkoyunları kursunu Serhat Ayaz, Step-Aerobik ve Pilates kursunu Cansu Çutok, Basit İğne Teknikleri kursunu Gülten Altay ve TSM ve Engelliler kursunu ise Fahrihan Ünsal verecek” dedi.
Bu kurslara başvurmak isteyenler, bugün mesai bitimine kadar kimlik fotokopisi, kurs başvuru formu (belediye hak masasından verilecek) ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvuruda bulunabilecekler.
Haber/Ahmet KILAVUZ