Yüceer: "Ne vaat ettiysek hepsini yapacağız"

Seçim çalışmaları kapsamında, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, dernek ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

GÜNDEM 7.10.2015 17:10:00 0
Yüceer: "Ne vaat ettiysek hepsini yapacağız"

CHP Parti Meclisi üyesi Tekirdağ Milletvekili ve ikinci sıra milletvekili adayı Candan Yüceer, dün Çerkezköy’de İlçe Başkanı Birol Öztürk ve çok sayıda partili ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtar Recep Şahin’ ziyaret etti.

HASTANEYİ ŞİKAYET ETTİ

Bir süre önce Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde geniz eti ameliyatı olan ve kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybeden oğlunun ölümü nedeniyle üzüntüsünün sürdüğünü belirten Muhtar Recep Şahin, Yüceer ‘e Devlet Hastanelerinin daha dikkatli ve daha insana değer verin şekilde hizmet vermeleri için gerekenin yapılmasını istedi. Şahin, “Bizim başımız yandı, başkalarının başının yanmamasını istiyoruz.Bu anlamda Devlet Hastanelerine çeki düzen verilmesi ve sık denetlenmesi gerektiğini söylüyorum. Bunu ferdi anlamda değil genel anlamda söylüyorum .Ziyaretiniz içinde sizlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

SAĞLIK HİZMETLERİ ÇOK DAHA İYİ DURUMA GELECEK

Bunun üzerine Yüceer, " “Ben her zaman ülke genelinde sağlık hizmetlerinin daha iyi verilmesi için meclise önergeler verdim.Sizlerin acınız bizim acımızdır. Bir kez daha sizlere Allahtan sabır ve başsağlığı diliyorum.1 Kasım'da iktidara geldiğimizde sağlık hizmetleri bu günkünden çok daha iyi duruma gelecek.CHP olarak ne vaat ettiysek hepsini tek tek yerine getireceğiz. Bundan emin olun.”dedi.
SİZLER BİZİM ANKARA’DAKİ SESİMİZSİNİZ
Yüceer ve beraberindeki partililer daha sonra Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret etti. Türkiye Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, "Ziyaretinizden mutluluk duyduk.Sizler Ankara’da bizlerin sesisiniz.Sorunlarımızı meclise taşıyorsunuz ve çözümü için gerekeni yapıyorsunuz.Bu nedenle gazilerimizin isteklerini, sıkıntılarını her zaman dile getiriyorsunuz..Mevcut iktidar iç güvenlik gazileri dışında muharip gazilere yönelik hiçbir şey yapmadı.Muharip Gazilere de gereken yardımların yapılması gerekir.”dedi.

GAZİLER HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACIDIR

Gazilerin her zaman baş tacı olduğunu belirten Candan Yüceer, "Özellikle gazilerimize  ve şehit ailelerine yakınlarına yeşil pasaport çıkartılmasını sağlayacağız.Sağlık konusunda da gazilerimiz ve şehit aileleri milletvekilleriyle aynı statüde sağlık hizmetinden yararlanmasını sağlayacağız.Bu bizim seçim beyannamemizde var.Biz her kesimin rahat etmesi için çalışacağız ve seçim beyannamemizde de bunları tek tek belirttik.
ORTAK NOKTAMIZ BEKLENTİLERİN GİDERİLMESİ
Partililer, ardından Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneğini ziyaret etti.Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, “Dernek olarak bizlerin ortak noktası Çerkezköy ve Tekirdağ il genelinin beklentilerinin giderilmesidir."dedi.
SİZLERİN SORUNLARINIZ BİZLERİN SORUNLARI
Candan Yüceer ise şunları söyledi: "Her zaman sizleri ziyarete geldiğimizde çok sıcak şekilde karşılanıyoruz.Sizlerin sorunları bizlerinde sorunudur.Sizlerinde desteği ile inşallah 1 Kasım'da CHP iktidarında her şey çok güzel olacak.Sağlıktan eğitime kadar her alanda insanlarımız rahat bir nefes alacak.Ülkemiz huzur bulacak.Terörü bitireceğiz.İnsanlarımız ülkenin her tarafına korkusuzca rahat şekilde gidip gelebilecek. Burada da sizlerle birlikte hepimiz Tekirdağ için mücadele veriyoruz. Bu nedenle ortak hareket etmeliyiz. Derneklerimizin de başımızın üzerinde yeri var.Deneklerimizi çok önemsiyoruz.”diye konuştu.Yüceer ve beraberindekiler daha sonra Çerkezköy Tokatlılar Derneği ile Çerkezköy Ziraat Odasını ziyaret etti.
Haber/Seyit SÜREN