Eski dostlar buluştu

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 4'üncü pilav gününde, kentteki yetiştirme yurdu'nda kalan eski öğrenciler bir araya geldi.

GÜNDEM 5.10.2015 14:31:00 0
Eski dostlar buluştu

İl Müdürlüğü binasının bahçesinde düzenlenen pilav gününe Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz ve 1952’den bu güne kadar Tekirdağ Erkek Yetiştirme Yurdu’ndan mezun olan yaklaşık 250 kişi ve aileleri katıldı. Pilav Gününün açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, "1950’li yıllardan beri yurtlarımızda kalan o günün gençleri çocukları, büyükleri şu anda burada toplanmış bulunuyorlar."dedi.

Pilav Günü Tertip Komitesi Başkanı Hüseyin Gülsen ise, “Ben 1968 mezunuyum ben. Yurda 1966 yılında girdim, 1968 yılında ayrıldım. Okuyamadım, meslek sahibi oldum. Şuan bayan terziliği yapıyorum. Böyle bir gün tertipledim. Çok mutluyum. Arkadaşlarımı gördüm, onlar birbirini gördüler. Hepimiz çok sevindik, eski günlerden konuştuk. Bugünkü pilav günümüzde 45 senedir görüşmediğim 2 arkadaşımla buluştuk ilk defa” dedi.