İlk yarı başka, ikinci yarı başka

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in iddialı iki ekibi Kapaklıspor ile Malkara Belediyespor, önceki gün Kapaklı Futbol Sahası'nda oynanan hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-

GÜNDEM 4.10.2015 17:23:00 0
İlk yarı başka, ikinci yarı başka

Karşılaşmaya Kapaklıspor “Uğur (1), Ufuk (4), Numan (7), Serdar (39), Tolga (22), Resul (35), Ercan (5), Hüseyin (10), Ferhat (21), Semih (77) ve Sezer (20)” on biri ile başlarken; konuk ekip Malkara Belediyespor ise “Ali (13), Faruk (17), Başar (4), Şahin (5), Emre (3), Mehmet (8), Candaş (9), Tarkan (6), Tolga (14), Serkan (10) ve Harun (18)” on biri ile sahaya çıktı. 

İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI
Karşılaşmaya atak başlayan taraf, ev sahibi takım Kapaklıspor oldu. Rakibi karşısında oldukça etkili bir futbol oynayan Kapaklıspor, Ufuk, Resul ve Serdar’la bulduğu gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Konuk ekip Malkara Belediyespor ise geliştirdiği kontra ataklarla Kapaklıspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Her iki takımın da ataklarından gol sesi çıkmayınca, karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.
MALKARA BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına Kapaklıspor oyuncu değişikliği ile başladı. Ferhat (21) oyundan çıkarken, 59 numaralı formasıyla Mustafa oyuna girdi. İkinci yarıda sahada daha istekli bir Malkara Belediyespor vardı. Oynadığı futbolla Kapaklıspor’un ilk yarıdaki direncini kırmayı başaran Malkara Belediyespor, sergilediği güzel oyunun meyvesini de erken aldı. Dakikalar 50’yi gösterdiğinde kazanılan korner atışında kafalardan seken topu iyi takip eden Serkan (10), topun gelişine vurarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
KALECİYİ GAFİL AVLADI
Yediği golün şokunu kısa sürede üzerinden atan Kapaklıspor, beraberlik golü için rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Dakikalar 58’i gösterdiğinde ceza sahası dışında topla buluşan Resul, muhteşem bir vuruşla kaleci Ali’yi adeta gafil avladı ve skora dengeyi getirdi. 71’inci dakikada Malkara Belediyespor’da Candan (9) oyundan çıkarken, yerine 13 numaralı formasıyla Hakan girdi. Karşılaşmanın 73’üncü dakikasında da Kapaklıspor oyuncu değişikliğine gitti. Beraberlik golünü atan Resul oyundan çıkarken, yerine 9 numaralı formasıyla Mert girdi.
MUSTAFA SAKATLANDI
Karşılaşmanın kalan bölümlerinde oyun biraz sertleşti. Her iki ekip de skorda dengeyi bozmak için var gücüyle mücadele ederken, karşılaşmanın 83’üncü dakikasında Kapaklıspor oyuncularından Mustafa girdiği ikili mücadele sonucu sakatlanarak oyundan çıktı. Mustafa’nın sağ çapraz bağlarında yırtık olmasından şüphe ediliyor. Maçın kalan bölümlerinden başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.
Haber / Ahmet KARDEŞ