Seçim yaklaştı, asfalt atıldı

6 yıl önce yapımına başlanan ve bir türlü bitirilemediği için Marmara Haber Gazetesi'nin 28 Temmuz 2015 tarihli sayısında 'Saray Yolu Çile Dolu' ve 3 Ağustos 2015 tarihli 'Sıra Sizde Hanımlar Beyler' manşe

GÜNDEM 2.10.2015 16:53:00 0
Seçim yaklaştı, asfalt atıldı

2009 yılında ihaleye çıkarılan ve yüklenici firmanın işi zamanında bitirememesi nedeniyle ihalesi fesih olan Kapaklı-Saray yolu 16 Mart 2012 tarihinde yeniden ihaleye çıkarıldı.

İkinci kez yapımına başlanan yolda altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde asfaltlama çalışması başlatıldı, ancak çalışmalar bir türlü tamamlanamadı. Bu yolu kullanan vatandaşlar ise duruma isyan etmişti.

GÜNDEME TAŞIDIK
Marmara Haber Gazetesi İse, 6 yıldır bitirilemeyen bu yolu gündeme taşımış, AK Parti Tekirdağ Milletvekili  Mustafa Yel, yolun ihalesinin yapıldığını ve yılsonuna kadar tamamlanacağını açıklamıştı.
Dün ise Kapaklı-Saray yolunda asfalt dökülmeye başlandı. 

DOĞAN İNCELEME YAPTI

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.Doğan, sosyal medya hesabından yolla ilgili fotoğraflar paylaşarak, "Milletvekilimiz Mustafa Yel ile birlikte takibimiz sonucunda Kapaklı-Saray yolunun tekrar hızlı bir şekilde yapımı devam ediyor."dedi.