Sezgin ailesinin acı günü

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren TÜBAŞ Tekstil Fabrikası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sezgin'in annesi Nesibe Sezgin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kay

GÜNDEM 2.10.2015 16:27:00 0
Sezgin ailesinin acı günü

TÜBAŞ Tekstil Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sezgin’in 85 yaşındaki annesi 6 çocuk ve 25 torun sahibi olan Nesibe Sezgin, kalp ve böbrek rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü Özel Optimed Hastanesi’nde önceki gün saat 17.30 sıralarında hayata gözlerini yumdu.
İSTASYON MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ
Dün Kapaklı Hacı Talip Sivri Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Organize ve Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Akın Yılmaz ve İbrahim Aktürk, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Tübaş Tekstil Müdürü Şakir Sezgin, Tübaş Teksil çalışanları, çok sayıda iş adamı ile Sezgin ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Cemal Sezgin, burada taziyeleri kabul etti.
Nesime Sezgin, Cuma Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla Çerkezköy’de İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Haber/Ahmet KARDEŞ