1911 hırs küpü

Yeni sezon hazırlıklarına Mustafa Uğraş Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Kapaklı Futbol Sahası'nda devam eden 1911 Çerkezköyspor'da, futbolcuların antrenmanlardaki hırslı ve çalÄ?

GÜNDEM 2.10.2015 14:52:00 0
1911 hırs küpü

2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, son hazırlık maçlarını Kapaklı Sitespor ile oynayacaklarını kaydetti.

 

Takımda sakatlşığı süren Hakan Tice dışında bir eksiklerinin olmadığını dile getiren Sefer Ekizoğlu, “Hakan Tice, dizindeki sakatlıktan dolayı haftasonu oynayacağımız hazırlık maçında forma giyemeyecek.Temennimiz oyuncumuzun ilk lig maçına yetişmesidir. Fakat yetişememesi durumunda da oyuncumuzu riske etmeyeceğiz” dedi.

ANTRENMAN ÇİFT KALE MAÇLA TAMAMLANDI

Teknikdirektör Sefer Ekizoğlu, “Hakan Tice ile ilgili son kararı ise tedavisinin tamamlanmasının ardından yapılacak kontrollerin ardından vereceğiz” diye konuştu.

 

Kapaklı Sitespor hazırlıklarına dün saat 13.00’daki antrenmanda çabukluk, kuvvet ve koordinasyon ağırlıklı çalışmalarıyla başlayan 1911 Çerkezköyspor, antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Antrenmanlarda futbolcuların, neşeli ve hırslı halleri dikkatlerden kaçmadı.

LİGİ ŞAMPİYON OLARAK TAMALAYACAĞIZ

Takımın yeni transferlerinden Emrah Çilingir, “Bu yıl hedeflerimiz çok büyük.1911 Çerkezköyspor’a transfer olduğum için mutluyum. Diğer futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte çok iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak tamalayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Takımımızı ilk olarak Bölgesel Amatör Lig’e, ardından da 3.Lig’e çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Bu yolda taraftarlarımızın desteklerine de çok ihtiyacımız var” dedi.

 

EMRAH ÇİLİNGİR KİMDİR?

1 Haziran 1990 yılında doğan Emrah Çilingir futbol hayatına 2004 yılında Kanaryaspor’da başladı. Burada beş yıl futbol oynadıktan sonra 2009 yılında Küçükçekmecespor’a transfer oldu.

 

2010 yılında transfer olduğu Centone Karagümrükspor’da iki sezon başarılı bir performans sergileyen Çilingir, Leventspor deneyiminin ardından 2012 yılında bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor’a transfer oldu. Oynadığı sezonda gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Çilingir Çerkezköyspor yönetimi ile yaşadığı problem nedeniyle kadro dışı kaldıktan sonra 2014 yılında Vefaspor’a transfer old.  Türkiye Kupasında bir maç oynayan oyuncu, Bölgesel Amatör Lig’de çıktığı 62 karşılaşmada 11 gol kaydetti.

Haber / Ahmet KARDEŞ