Yaşlıları unutmadı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Zübeyde Hanım Huzurevi'ne ziyaret etti ve yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.

GÜNDEM 2.10.2015 12:08:00 0
Yaşlıları unutmadı

Huzurevini ziyaret eden ve yaşlıların elini öpen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, huzurevi sakinleriyle sohbet eti. Eşkinat, "Buraya 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nüzü kutlamaya geldim. Ancak aranızda henüz yaşlı göremedim.Hepinizin maşallahı var. Ben bugünü yaşlılar günü olarak değil de olgunlar, hayat tecrübesi çok olanlar günü olarak kutlamak istiyorum.” dedi.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin olgun kart projesi ile ilgili de bilgi veren Eşkinat; “Belediyemizin işlettiği çay bahçelerinde 65 yaş üzere vatandaşlarımızın ilk çaylarını ücretsiz içmeleri üzerine olgun kart adıyla bir hizmet başlattık. Sizlerin de bu uygulamadan yararlanması,Mutlukent Çay Bahçelerinde çaylarınızı ücretsiz içmeniz için arkadaşlarımız gelip sizleri de uygulama içine dahil edecek.” dedi.
ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFLARI VERDİ
Huzurevi ziyaretinde Eşkinat, daha önceki ziyaretinde hatıra fotoğrafı çektirdiği kişilere, bu fotoğrafları çerçeve yaptırarak hediye etti.