Yaralılar yollara saçıldı

Edirne'nin Enez İlçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1'i ağır 9 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada yaralılar yollara saçıldı.

GÜNDEM 30.09.2015 15:43:00 0
Yaralılar yollara saçıldı

Edirne'nin Saros Körfezindeki şirin tatil yeri Enez'de, görenlerin kanını donduran ve ortalığı savaş alanına çeviren bir kaza yaşandı.

Kaza, sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre, Enez Limanı’ndan ilçe merkezi istikametine giden G. T. (31) yönetimindeki 34 VU 3505 plakalı otomobil, karşı yönden gelen K. T. (27) idaresindeki 16 HY 624 plakalı ciple çarpıştı.
CAN PAZARI YAŞANDI
Kaza sonrası iki araçta hurdaya dönerken, içindeki yaralılar yollara saçıldı.

 

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye sevk edildi.Can pazarının yaşandığı kazada, çevrede oturan vatandaşlar, sağlık ekipleri gelene kadar yaralıların üşümemesi için üzerlerine evlerinden getirdiği battaniyeleri örttüler. 
2 KİŞİ SIKIŞTI
Kaza sırasında araçlarda sıkışan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

 

Kazada sürücüler G.T. ve K. T. araçlarda yolcu olarak bulunan ve yaralanan S. T.(20), S. T. (26), T. S. (26), E. T. (37), S. Y. (31), M. K. (59), A. B. (38) ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralılardan S.T.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Diğer 8 yaralının ise hayatı tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.