19 okulda destekleme kursu

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,ilçedeki 9 Ortaokul ve 10 lisede destekleme ve yetiştirme kursu verecek. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, destekleme ve yetişti

GÜNDEM 29.09.2015 16:29:00 0
19 okulda destekleme kursu

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, 19 okulda verilecek olan destekleme ve yetiştirme kurslarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Çerkezköy’de 9 Ortaokul ve 10 Lisede destekleme ve eğitim verileceğini belirten Erdoğan, okullarının yanı sıra dışarıdan okuyan Açık Lise öğrencilerine ve mezun olanlara Halk Eğitim Merkezinde kurslar verileceğini belirterek, "Destekleme ve Yetiştirme kursunda öğrencilerimiz istediği öğretmenden istediği dersi alabilecekler. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı’nın sitesinde bulunan Eğitim Bilgi Ağı (EBA) kısmında kurs alan öğrenciler istedikleri ders konusunun videolu anlatımını izleyip kendisi deneme sınavı yapabilecek. Bu hizmetlerin hepsi ücretsiz olacak. Bu kurslarla ilgili müracaatlarımız ise devam ediyor. Bu hizmetten tüm öğrencilerimizin faydalanmasını istiyoruz” dedi.
Erdoğan, yaz döneminde TEOG ve YGS’ye hazırlık kurslarını faaliyete geçirdiklerini, bu dönemde de 2 bin 336 öğrencinin başvuru yaptığını sözlerine ekledi.
Haber/Gökhan TEKER