Doğanspor Sarı'ya emanet

2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu'nda mücadele edecek olan Çerkezköy Doğanspor, yeni sezonda yoluna Teknikdirektör Ahmet Sarı ile devam edecek. Sezon öncesinde anlaşma sağlanan Utku Onur

GÜNDEM 28.09.2015 18:34:00 0
Doğanspor Sarı

Teknikdirektör Ahmet Sarı’yı Çerkezköy Doğanspor renklerine bağlayan imza töreni önceki gün Kulüp Lokali’nde gerçekleştirilfi. İmza törenine Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, Genel Kaptan Aykut Akar, Teknikdirektör Ahmet Sarı ile yöneticiler katıldı. Yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “Hedeflerimize ulaşmak için takımımızın başına Ahmet Sarı’yı getirdik. Bundan sonraki maçlarımızı kazanıp grubumuzu lider tamamlayacağız. Sezon sonuda şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükseleceğiz” dedi.

ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ

Sezon öncesi takımın başına getirilen Utku Onur Tülüş yönetiminde oynan 3 karşılaşmada istenen sonuçları elde edemediklerini kaydeden Asbaş, “utku Onur Tülüş, bundan sonra altyapıda görev yapacak. Kendisine şimdiye kadar A Takıma verdiği katkılar için teşekkür ederiz” dedi ve Ahmet Sarı’ya da A Takım’daki görevinde başarılar diledi. Çerkezköy Doğanspor’un çiçeği burnunda teknikdirektörü Ahmet Sarı da “Çerkezköy Doğanspor ile anlaştığım için çok mutluyum. Ligde ilk üç hafta geride kaldı. Bundan sonra takım olarak önümüze bakacağız. Önümüzdeki maçları en iyi şekilde tamamlayarak ligi hedeflediğimiz noktada bitireceğiz” dedi.

VELİKÖYSPOR’U ŞAMPİYON YAPMIŞTI

Kalan maçların tamamını final havasında oynayacaklarını ifade eden Ahmet Sarı, “Ligin dördüncü haftasında Marmara Ereğlisispor ile karşı karşıya geleceğiz. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya da çalışacağız” dedi. Uzun yıllar Veliköyspor’da görev yapan tecrübeli teknik adam, Veliköyspor’u şampiyon yaptı. Veliköyspor ile Süper Amatör’e çıkan Sarı, bir dönem de 1911 Çerkezköyspor’u çalıştırmıştı.

Haber / Onur AYDIN