CHP'de bayramlaşma

Kurban Bayramı nedeniyle CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

GÜNDEM 27.09.2015 17:09:00 0
CHP

Bayramlaşma programına, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve Kadın Kolları Üyeleri ile Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe ile çok sayıda partili katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Kurban bayramını şehitlerden dolayı buruk yaşadıklarını belirterek, "Artık ülkemizde terör bitsin istiyoruz. İnşallah bir dahaki bayramda terör belasından kurtulmuş olacağız.” dedi.
KEŞKE DAHA MUTLU OLABİLSEK
Şehit haberlerine değinen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Keşke daha mutlu olabilseydik. Ama kaybettiğimiz canlar, teröre verdiğimiz şehitler ve ülkemizin içinde bulunduğu durumdan dolayı üzüntülüyüz. 7 Haziran seçimlerinden sonra yaklaşık 100 gün geçti ama şehitlerimiz halen gelmeye devam ediyor. Artık teröre şehit vermek istemiyoruz. Ülkemiz  sonra yeniden seçime gidecek fakat Türkiye mutlu değil” dedi.
1 KASIM İDDİASI
 Ülkenin 13 yıldır tek bir parti tarafından yönetildiğini ve ülkenin yeni bir iktidara ihtiyacı olduğunu belirten Albayrak, "Bu iktidarda CHP iktidarı olacak. 1 Kasım seçimlerinde CHP milletvekili sayısını artırarak yeni bir döneme başlayacak. Gelecek seçimlerin Türkiye’ye Tekirdağ’a ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
BURUK BAYRAM
CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ise, Bayramın buruk yaşandığını belirterek, "Bir taraftan hala şehit haberleri geliyor. Ümit ediyorum artık teröre şehit vermeyeceğiz. Şehitlerimizin akan kanında vebali olanlar var. Çözüm süreci dediler bakın neler oldu. Bunlar çözüme değil seçime hizmet ettiler. Ayrıca ülkemizde şuanda 3 milyonu aşkın Suriyeli mülteciler var onlarda kendilerine yurt arıyor. Geçen gün Avrupa'ya gitmek için Edirne’ye yürüdüler bu çok vahim bir durumdu. Onları da anlıyorum yurt arıyorlar kendilerine” dedi