MHP, Ülkü Ocağı'nda bayramlaştı

Milliyetçi Hareket partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı ise bayramın ikinci günü Çerkezköy Ülkü Ocakları'nda bayramlaşma töreni düzenledi.

GÜNDEM 27.09.2015 17:06:00 0
MHP, Ülkü Ocağı

Bayramlaşmaya, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Ülkü Ocakları ikinci Başkanı Erdal Çelik, Çerkezköy Ülkü Ocakları yönetimi ve partililer katıldı.

Bayramlaşmaya gelenleri, Erdal Çelik ve yönetim üyeleri kapıda karşıladı.
ŞEHİT HABERLERİ BİZLERİ ÇOK ÜZÜYOR
Şehit haberlerinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel "Artık ne askerimizin ne de polisimizin şehit olmasın. AK Parti iktidarı süresince ülkemizin üzerinden  karabulutlar eksik olmadı ve olmuyor.Artık ülkemizin üzerinden bu karabulutların dağılması için bu iktidarın gitmesi gerekiyor.1 Kasım seçimlerinde MHP iktidarı ile ülkemiz Devlet Bahçeli’nin başbakanlığında huzura kavuşacaktır.”dedi.
KARIŞ KARIŞ DOLAŞACAĞIZ
Önsel, konuşmasını şöyle sürdürdü, “28 Eylül itibariyle seçim çalışmalarımıza start vereceğiz.6 Milletvekili adayımız ile teşkilatlarımızla birlikte tüm Tekirdağ il genelini karış karış dolaşacağız. Çok hızlı bir çalışma sergileyeceğiz. Çünkü bu seçimde süre çok az olması dolayısıyla çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz."
ÜLKÜ OCAKLARNA İFTİRA ATILDI
7 Haziran seçimlerinde Tekirdağ’da aldıkları yüzde 20'lik MHP oyunu koruyacaklarını ve arttırmak içinde çaba harcayacaklarını belirten Önsel, “Çalışmalarımızda öncelikle sivil toplum kuruluşları ziyaret edilerek çalışmalara başlayacağız.Sonra her kesimi dolaşacağız.7 Haziran seçimlerinde Tekirdağ’da MHP olarak elde ettiğimiz yüzde 20 oy oranını önce korumak, sonra arttırmak için çaba harcayacağız.Bu gün Ülkü Ocaklarındaki bayramlaşmamızın nedeni ise Ülkü Ocaklarımıza atılan iftiralara cevap niteliğindedir. Bir takım insanlar kendi yaptıklarını birilerinin üzerine yıkmayı adet edinmiş olacaklar ki Ülkü Ocaklarımıza da iftira atmaktan geri kalmamışlar. Bu asılsız iftiralara halkımızın pirim vermediği ortadadır.Biz her zaman Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ülkü Ocaklarımızla birlikte hareket ediyoruz.”
ÜLKÜ OCAKLARI SORUMLULUĞUNUN BİLİNCİNDEDİR
Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erdal Çelik ise, şunları söyledi: "Ülkü Ocakları her zaman sorumluluğunun bilincindedir. Ancak yaşanan olaylarında sorumlusu değildir. Ülkü Ocaklarına iftira atanları halkımız çok iyi bilmektedir. Ülkemizde yaşanan son olaylardan büyük üzüntü duymaktayız. Artık bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyoruz.  Şehit asker ve polislerimizin  ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.”diye konuştu.
Haber/Seyit SÜREN