Bayram dönüşü korkunç kaza

Kurban Bayramı'nda akrabalarını ziyaret için memleketleri Samsun'a giden Çaycı ailesinin içinde bulunduğu araç, eve dönüş yolunda kaza yaptı. Korkunç kazada 4 kişi öldü 2 kişi de yaralan

GÜNDEM 27.09.2015 12:42:00 0
Bayram dönüşü korkunç kaza

Kaza önceki gün saat 05.30 sıralarında Silivri-Edirne istikametinde TEM yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Kurban Bayramı için gittikleri Samsun’ndan Büyükçavuşlu’daki evlerine dönmekte olan aile TEM otoyolunda Silivri gişelerini yaklaşık 1 kilometre geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Taklalar atan araç, bariyerleri aşarak yol kenarındaki su kanalına düşerek durabildi.
4 KİŞİ ÖLDÜ 2 KİŞİ YARALANDI
Kazada araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Ahmet Çaycı (45) ile çocukları Sedat Çaycı (18), Fatma Çaycı (20) ve Bilge Çaycı (21) kazada yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan anne Hediye Çaycı ve yeğeni Ramazan Çaycı ise kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Marmara Haber