AK Gençlerden Gazilere ziyaret

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 20.09.2015 22:38:00 0
AK Gençlerden Gazilere ziyaret

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, beraberindeki yönetimi ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ne ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, “Şehit ve gazilerimiz aydınlık Türkiye'nin oluşumunda büyük önem arz etmektedir. Gazilerimizi, büyüklerimizi sadece bu günlerinde değil bundan sonra da daha sık ziyaret edeceğiz” dedi.
AÇILIŞA DAVET ETTİ
Güneş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Vatanın bölünmez bütünlüğünü koruyan şehit ve gazilerimize ne yapsak azdır” dedi. Ziyaret esnasında Emre Güneş, AK Parti Gençlik Kolları olarak yapacakları “Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Hatıra Ormanı” hakkında da bilgi vererek, düzenlenecek olan açılışta tüm Gazileri de aralarında görmekten büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan da gazilerle birlikte açılışa katılma sözü verdi.
Haber / Ahmet KARDEŞ