Durmak bilmiyor

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, Limak Çimento Fabrikası, Pınarhisar İlçesi'nde devam eden hastane inşaatı ile ilçedeki mesire alanını, Hava Radar Komutanlığı ile Ye

GÜNDEM 18.09.2015 14:39:00 0
Durmak bilmiyor

İlk olarak Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Civelek, çalışmalar hakkında bilgiler alarak Kırklareli OSB’nin gün geçtikçe yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldiğini belirtti. Daha sonra Pınarhisar İlçesinde yeni yapılan 30 yatak kapasiteli ve ameliyathanesi bulunan hastane inşaatını inceleyen Vali Civelek, Pınarhisar Kaymakamı Cemal Demiryürek ve yetkililerden hastane çalışmaları hakkında bilgiler aldı.Pınarhisar İlçesinde yamaç paraşütü, doğa yürüyüşleri ve fotoğraf sanatçılarına yönelik alanların oluşturularak ilçe turizmine kazandırılmak istenen mesire yerlerini gezen Vali Civelek, mesire alanında gerçekleşmesi planlanan projenin biran önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, çalışmaların hemen başlatılmasını istedi.

KÖYLERİ GEZDİ
Vali CİVELEK ve beraberindekiler gerçekleşen incelemelerin ardından, vatandaşların istek, arzu ve şikayetlerini dinlemek, sorunları yerinde görüp, çözüm yolu bulabilmek için Yenice ve İslambeyli Köylerini ziyaret etti. Yenice Köyünde, Köy Ürünleri Satış Ofisini ziyaret eden Vali köy sakinleriyle bir araya gelerek sohbette bulundu.
29 Eylül 2014 tarihinde Kırklareli'nde göreve başlayan Vali Civelek durmak bilmiyor. Civelek, 1 yıl içinde neredeyse Kırklareli merkez ile ilçelerindeki bütün köyleri gezdi ve vatandaşlarla bir araya geldi.