Yetiştirin talimatı

Çerkezköy Belediyesi'nin, İstasyon Mahallesi'ndeki spor kompleksi ile Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşların Tepe olarak adlandırdığı Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı'ndaki modernizasyon çalışmalarÄ?

GÜNDEM 18.09.2015 14:07:00 0
Yetiştirin talimatı

Çerkezköy Belediyesi, İstasyon Mahallesi'ne yapılan ve 2004 yılından bu yana atıl durumda kaderine terk edilen Kapalı Spor Salonu’nda tadilat ve bakım çalışmalarına bir süre önce başlanmıştı.
Bu kapsamda, Kapalı Spor Salonu’nun su giderleri yapıldı. Soyunma odaları, hakem odaları tamamlandı. Şuanda salonun iç boya ve badanasının yapılmasına başlandı. Boya ve badana işlerini devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  "Salonun ışıklandırma, ısıtma sistemleri yapılacak. Tribünlerin yapılması ve parkenin serilmesinin ardından salonun dış cephe boya ve badanası yapılacak. Ayrıca salonumuzun fayans, mermer işlemleri de tamamlanmak üzere” dedi.
29 EKİM'DE AÇILACAK
Akay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kapalı Spor Salonu yanında yapımına başlanan basketbol, futbol sahaları ve tenis kortlarında da çalışmalar sürüyor.  Hava şartlarında bir olumsuzluk yaşanmaz ve işler planlandığı şekilde devam ederse İstasyon Mahallesi’ndeki spor kompleksini Ekim ayı sonunda hizmete açmayı hedefliyoruz.” dedi. Akay, ekiplerden çalışmaların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kadar yetiştirilmesini istedi.
ÇOCUK VE OTURMA GURUPLARI YENİLENDİ
Akay,ardından, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nı inceledi. Akay, bu alandaki çocuk oyun grupları, oturma grupları ve spor gruplarının yenilendiğini belirterek, "Yürüyüş yolları tanzim edildi. Piknik alanı etrafı tel örgülerle çevrildi. Piknik alanı içerisinde kalan mevcut toprak alanların önemli bir bölümü yeşillendirildi. Tuvaletler onarılacak. Oturma gruplarının sayısı artacak."dedi.