Bayramda Otopark ücretsiz

Edirne Belediye Başkanlığı, Kurban Bayramı'nın 1. ve 2. günü şehir merkezinde parkmetre uygulamasının ücretsiz olduğu açıkladı. Ayrıca, bayram namazının ardından kentteki mezarlıklara ücret

GÜNDEM 18.09.2015 14:03:00 0
Bayramda Otopark ücretsiz

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,“Vatandaşlarımız, şehir merkezi’nde Belediye Başkanlığımızca parkmetre uygulaması yapılan caddelerden Kurban Bayramının 1. ve 2. Günü ücretsiz yararlanacaktır. Belediye Encümeninin kararı ile bu düzenleme yapılmış olup, trafik düzeni ve hizmetin aksamaması için Kurban Bayramının 3. Günü parkmetre uygulamasına yeniden başlanacaktır.Vatandaşlarımızın bayramın 1. ve 2. günü parkmetre uygulaması yapılan yerlerde kendilerinden ücret istenmesi halinde Alo 153’ü arayarak bilgi vermelerini önemle rica ederiz.” dedi.

MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ SERVİS
Gürkan, mezarlıklara da ücretsiz servisler kaldıracaklarını belirterek, "Kurban bayramının 1. günü bayram namazının ardından Buçuktepe, Yenişehir, Yıldırım, Bademlik ve Acıçeşme mezarlıklarına vatandaşları getirip götürmek üzere belediye otobüsleri ücretsiz olarak hizmet verecek.Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, Belediye Başkanlığı yanından hareket edecek otobüsleri kullanabileceklerdir. "diye konuştu.