Kapaklıspor şampiyonluğa inanıyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Kapaklıspor, 2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kapaklı temsilcisi ligin ilk maçında Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşÄ

GÜNDEM 18.09.2015 12:41:00 0
Kapaklıspor şampiyonluğa inanıyor

Yeni sezona oldukça iddialı hazırlanan Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor futbol takımı, 2015-2016 sezonunun ilk haftasında ligin iddialı ekiplerinden Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşılaşacak. 11 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşma için stad ve maç saati Tekirdağ Amatör Spor Federasyonu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

HEDEFİMİZ LİG SONUNDA ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEMEK

Kapaklıspor olarak yeni sezonda hedeflerinin büyük olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Adem Yavaş, “Herşeyden önce taraftarlarımızın izlemekten zevk alacakları futbol oynamak istiyoruz. Elbette hedefimiz lig sonunda şampiyonluk ipini göğüslemektir. Bu yolda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyor, onların desteklerini tüm maçlarda arkamızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İNCE ELEYİP SIK DOKUDUK

Yeni sezon için yapılan transferlerin Kapaklıspor’a hayırlı olmasını temenni eden Kulüp Başkanı Adem Yavaş, “Kapaklıspor olarak bu zamana kadar önceliğimiz hep altyapı oldu. Bundan sonra da altyapıya büyük önem vereceğiz. Fakat bu sezon ligde de başarılı olmak istiyoruz. Kafaya oynayan bir takım oluşturmak için ince eleyip sık dokuduk. Nokta transferler yaptık. Şampiyonluğa olan inancımız tam. İnşallah lig sonunda gülen takım biz oluruz” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ