Çerkezköylü damat adayı stüdyoyu gerdi

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunuculuğunu yaptığı izdivaç programına Çerkezköy'den katılan ve soy isimleri açıklanmayan damat adayı Adnan Bey ile gelin adayı Nargile hanÄ

GÜNDEM 17.09.2015 17:23:00 0
Çerkezköylü damat adayı stüdyoyu gerdi

Stüdyoyu karıştıran tartışma

FOX Tv'de yayınlanan İzdivaç programına Çerkezköy'den katılan Adnan bey ile Nargile hanım birbirleriyle yüz yüze tanıştı ve programda defalarca bir araya geldi. Ancak ikilinin yıldızı bir türlü barışmadı.

Son programda ise Adnan Bey ve Nargile Hanım, yine ayrılmaya karar verdiklerini ifade ettiler. Programda konuşan Nargile Hanım, “Aramızda özel bir konuşma yaptık. Ben bu konuşmadan rahatsız oldum. Güzellikle ayrılmaya karar verdik. Bu evlilik olmadan biz çok tartıştık. Mutlu olamayacağımızı anladık ve ayrılmaya karar verdik” dedi.

AİLEM İSTEMİYOR
Adnan Bey de, ailesinin bu evliliğe razı gelmediğini belirterek, “Biz birbirimizi üzmeden ayrılalım. Daha evlenmeden defalarca ayrılık yaşadık. Ben onu mutlu edemem o da beni. Biz dost kalarak ayrılmaya karar verdik. Sonuçta birbirimize değer verdik. Arkadaşça ayrılalım istiyoruz” ifadelerini kullandı.
BİRBİRLERİNE BAĞIRDILAR
Programda ne olduysa bundan sonra oldu. Sunucu Zuhal Topal ve seyircilerin, çiftin ayrılık kararını merak etmesi üzerine konuşan Adnan Bey, “Ben burada üç kere sordum. Evlilik sözleşmesi olmadan evlenir misin diye. O da evet dedi. Fakat programdan sonra tavır aldı” dedi. Sinirlerin gittikçe gerildiği programda ortaya bir de ‘amca’ meselesi çıktı. Nargile Hanımın kendisini ailesine ve amcasına karşı mahcup ettiğini savunan Adnan Bey, ayrılık kararının tek sorumlusunun Nargile hanım olduğunu iddia etti.
KANAL YAYINA MÜDAHALE ETTİ
Adnan Bey’in suçlamalarını kabul etmeyen Nargile Hanım ise “Ben kesinlikle ne anne babasına ne de diğer akrabalarına karşı bir saygısızlık yapmadım” dedi. Çiftin kendi arasındaki tartışmanın giderek hararetlenmesi ve birbirlerine hakaretler yağdırması üzerine kanal, yayından sesi kesti.
Marmara Haber