Uyumuyor musun? Kadir abi

Önceki gün Çorlu mesaisine sabah 06.30'da başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dünkü mesaisine ise sabah 05.30'da Çerkezköy'den başladı.

GÜNDEM 17.09.2015 15:18:00 0
Uyumuyor musun? Kadir abi

Ardından Kapaklı ve Saray İlçelerini gezen ve çeşitli incelemelerde bulunan Albayrak'a bazı vatandaşlar, "Uyumuyor musun? Kadir abi" diye takıldı. Albayrak ise, mesaisine genellikle bu saatlerde başladığını söyledi.Sabah 04.00'da uyandığı tahmin edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  saat 05:30’da Çerkezköy’de TESKİ binasını ziyaret edip, incelemelerde bulundu. Çerkezköy’deki taksi şoförleriyle de sohbet eden Albyarak, ardından Kapaklı’ya geçti.

MANDALI KARŞILADI

Başkan Albayrak'ı, burada Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı karşılandı. Albayrak daha sonra Kapaklı İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Vatandaşlarla sohbet eden Albayrak , Kapaklı'ya yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Daha sonra Karaağaç Mahallesine geçen ve yol yapım çalışmalarını inceleyen Albayrak, mahalle sakinleri ile de istişarede bulundu.
Üçüncü durak Saray

Çerkezköy ve Kapaklı'nın ardından Saray'a geçen Başkan Albayrak, TESKİ binasını ziyaret ettikten sonra Saray'da devam eden yol çalışmalarını inceledi. Vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, yapılacak çalışmalar ve projeler konusunda saray halkını bilgilendirdi. Vatandaşların "Her zaman mesaiye erken başlıyorsunuz. Uyumuyor musun Kadir abi" yönündeki sorusuna Albayrak, "Genellikle mesaiye çok erken saatlerde başladığını belirti.