Gol olup yapdılar

Mavi Turnuva'da gol düellosu devam ediyor. Önceki akşam oynanan Gönüllüler ve İstekliler müsabakasında şampiyonlukta iddialı olan Gönüllüler Takımı, İstekliler maçını da firesiz kapatarak

SPOR 17.09.2015 11:44:00 0
Gol olup yapdılar

6 DAKİKADA 3 GOL

Gönüllüler müsabakaya hızlı başladı. Maçın ilk dakikalarında gol aramaya başlayan Gönüllüler kaptan Sedat’ın birinci dakikada çaprazdan attığı gol ile 1-0 öne geçti. Temposu yüksek olan müsabakada üçüncü dakikada Gönüllüler Yüksel ile durumu 2-0 yaptı. İki farklı öne geçen Gönüllüler, ataklarını daha da sıklaştırarak ilk yarıyı açık ara kapatmayı hedeflercesine bir mücadele sergilemeye başladı.  6. dakikada bu kez sahneye Sami çıktı ve orta alandan kaleyi iyi görerek meşin yuvarlağı kaleci Murat’ın solundan filelerle buluşturdu. Bu golle maçta skor 3-0 oldu.

İLK YARI SKORU 7-1

İstekliler takımı kanatlardan rakibinin üzerine giderek gol aramaya çalıştı. Sol kanattan geliştirdikleri kontratakta başarılı olan İsteklilerler 10. dakikada Bilal’in ayağından bir gol kazanarak skoru 3-1’e getirdi. Bu golden sonra Gönüllüler de kanatları kullanarak rakibinin üzerine gitmeye başladı. Sağ kanattan gelişen atakta Yüksel arkadaşı Sedat’ı iyi gördü. Sedat bekletmeden vurdu ve durumu 13. dakikada 4-1 yaptı. Bu golden sonra İsteklileri kendi alanına hapseden Gönüllüler rakip takımı iyice abluka altına alarak bunalttı ve Erdinç’in 16 ve 18. dakikalarda attığı goller ile skoru 6-1’e getirdi. İstekliler kendi yarı alanından çıkmak isteseler de ilk yarıda rakipleri Gönüllüler buna izin vermedi ve 20. dakikada Ercan’la bir gol daha kazanan Gönüllüler ilk yarıyı 7-1 önde kapadı.

İKİNCİ YARIYA İSTEKLİLER HIZLI BAŞLADI

Müsabakanın ikinci yarısına İstekliler, Gönüllüler’e oranla daha hızlı bir başlangıç yaptı. 30. dakikada Serdar ile durumu 8-2 yapan İstekliler baskılı oyunlarını daha fazla sürdüremedi. Gönüllüler ikinci yarıda yedikleri gol ile kısa süreliğine bir şok yaşadı. Bu golden sonra toparlanan Gönüllüler ilk yarıdaki organize futbolunu yine sahaya yansıtarak Kaptan Sedat’ın 36. ve 37. dakikada attığı goller ile durumu 10-2 yaptı.

İKİNCİ YARIDA 11 GOL VARDI

Atak üstüne atak yapan Gönüllüler 40. dakikada Yüksel ve 42. dakikada Ercan ile kazandığı goller ile skoru 12-2’ye getirdi. Bu skorun vermiş olduğu rahatlıkla daha da iyi bir futbol sergileyen Gönüllüler musabakanın bitimine az bir süre kala Sedat, Yüksel, Sami, Ercan ve Erdinç ile birer gol daha atarak sahadan 17-2 galip ayrıldı. Maç sonunda konuşan Gönüllüler Takım Kaptanı Sedat, “Bu maçı da farklı kazandığımız için mutluyuz. Tüm arkadaşlarım müsabakanın başından sonuna kadar iyi bir mücadele sergilediler. Kendilerini kutluyorum” dedi.

 Haber/Seyit SÜREN