451 üye toplandı

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Servisçiler Odası kurma çalışmalarında sona yaklaştıklarını söyledi.

GÜNDEM 16.09.2015 15:39:00 0
451 üye toplandı

Tanyeri, hızla sürdürdükleri oda çalışmalarında sona yaklaştıklarını belirterek, “Haziran ayı içerisinde başlattığımız Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmalarımız hızla sürüyor. Şu anda oda kurma çalışmalarımızda sona yaklaşmış durumdayız. Oda kurma çalışmalarımıza başladığımız günden bu güne kadar 451 üyeye ulaştık. Odamızın kurulması için 100 üyeye daha ihtiyacımız var.Kurban Bayramı sonrasında çalışmalarımızı daha da hızlandırarak en geç iki ay içerisinde odamızı kurmuş olacağız.”dedi.

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞACAK
Oda kurulmasıyla birlikte Tekirdağ genelindeki tüm servisçilerin aynı çatı altında toplanarak daha iyi hizmet vereceklerini de belirten Tanyeri, “İlimiz genelinde Servisçiler Odası olmaması nedeniyle korsan araçlarla da mücadele etmemiz çok zor oluyor.Odamız kurulup faaliyete geçtiğinde il genelinde hem daha iyi hizmet verilecek, hem de korsan çalışanlar servisçilerle de mücadelemiz daha kolaylaşacak ve onların çalışması engellenecek. Ayrıca tüm servisçilerin hak ve hukukları korunacak." diye konuştu. 
Haber/Seyit SÜREN