Sahilde vaftiz

Türk Proteston Kiliseler Birliği'ne bağlı Tekirdağ Sevgi Kilisesi açıldı. 10 kişilik cemaatinin olduğu öğrenilen kilise, bir apartman dairesinde ibadet veriyor. Burada haftada bir toplanan cemaat dua edip ilahile

GÜNDEM 16.09.2015 14:43:00 0
Sahilde vaftiz

Kilisenin yetkilisi olduğunu  belirten Doğan Bakırcı, misyonerlik mi yapıyorsunuz? sorusuna, “Kesinlikle misyonerlik yapmıyoruz. Bayrağımıza milletimize bağlıyız. Bizim kimliklerimiz mevcut. Kimliklerimizde din hanemiz yazıyor. Dışarıdan kimse yok. Hepimiz Türküz. Bizi devlet biliyor. Devlete vatana karşı değiliz. Bayrağımıza milletimize bağlıyız. Misyonerlik gibi çalışmalar içinde değiliz” dedi.

10 KİŞİLİK CEMAATİMİZ VAR

10 kişilik bir cemaatlerin olduğunu belirten Bakırcı, "Kilisemiz resmidir.  Türk Proteston Kiliseler Birliği’nin bir şubesi olarak Tekirdağ Sevgi Kilisesi olarak faaliyet gösteriyoruz. Haftada bir gün toplanıyoruz. Dua ediyoruz, ilahiler söylüyoruz. Tekirdağ’da esnaflık yapıyorum. Yerimiz şuanda hazır. Resmi başvurumuzu yapacağız. Kendi imkanlarımızla ibadetlerimizi yapmaya çalışıyoruz. İstanbul'a gidip gelmek zor oluyor. Burada ibadetlerimizi eskiden evlerimizde yapıyorduk. Şimdi ibadethanemizi hazır hale getirdik. Yakın bir zamanda kilisemizin resmi açılışını yapacağız.
VAFTİZ FOTOĞRAFLARI

Ayrıca 'Tekirdağ Sevgi Kilisesi' adı altında açılan sosyal medya hesabından Değirmenaltı Mahallesi plajında bazı kişilerin vaftiz edildiği fotoğraflar yer aldı.