Çakıcı'dan MHP'ye mektup

Tekirdağ F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı,Ulusal Yargı Ağı Projesi (UYAP) üzerinden 14 Eylül günü MHP'nin TBMM'deki Grup Başkanvekilliği'ne el yazısıyla kaleme al

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 15.09.2015 17:37:00 0
Çakıcı

Çakıcı'nın mektubunda, Bahçeli ile ilgili kaleme aldığı sosyal medyadaki tüm sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

BENİ KİMLE KARIŞTIRIYORSUNUZ? 

Beni kiminle karıştırıyorsunuz? diye soran Çakıcı, "Yıllardır Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a adadaki cani ile ilgili özel mektup yazdım.  İnternet üzerinden takip edebilirler. Şahsına mektupları gönderdiğim hakkında defalarca İmralı Cezaevine gitmeyi Adalet Bakanlığı’nda talep ettim. Basına da yansıdı. Hiçbiri kabul edilmedi. Yıllardır Türkiye’nin dört bir tarafında PKK’lılarla, komünistlerle yattım. İsteyen benimle karşılaşır diye. Tahliye için sayın Cumhurbaşkanımıza “yalakalık yapan”  Alaattin Çakıcı yapmışsa, yapacaksa sizde onun anasının namusundan şüphe edin.  Birde, hangi zorluklarla bu ifade alınıp, zorla ifade alan kim olursa olsun yüreği varsa, beni öldürmüyorsa onunda anasının namusundan şüphe ederim. Bu tip klavye arkasından karı gibi konuşmaları kesin. Ben dünyaya ilk geldiğimde kulağıma ezan sesi okundu. Büyümeye başlayınca hilal ile yıldıza aşık oldum. Trabzon’da köyümde özgürce 6 senemi geçirdim.Alaattin Çakıcı için Vatan anadır, devlette milletini çelik pençeleriyle koruyan bir babadır. Ben bu cümleyi sadece burada kullanmadım, arşivlere giderseniz başka yerlerde de kullandım.

AKP, MHP VE CHP 1-1,5 YILLIK KOALİSYON HÜKÜMETİ KURMALIYDILAR

Devletin bekası söz konusu olunca vatanın ve milletin bütünlüğü için her türlü kibir, nefret ayaklar altına alınmalıdır. Devletimizin bu zor süre içerisinde AKP, MHP ve CHP 1-1,5 yıllık koalisyon hükümeti kurmalıydılar. Bahçeli, başından beri tavır koydu. Önce yolsuzluk sonra terörü yok etmek söylemi bu anlama geliyordu. Nerede kaldı onun önce Allah, sonra Vatan sonra partim sözü. Bu sözü Hasan köylü Hasan efendiye vermedi.  Aziz Türk Milletine verdi. Bazıları diyor ki sözleri doğru zamanlama yanlış gerçek ülkücü, gerçek MHP’li seçmenleri dava adamı ise seçimleri gönüllerinde yatan partiye oyunu verir. Bir genel başkan tenkit edildi diye MHP oy kaybedecek diye düşünenler ve ülkücüler davasına inanmamışlardır. Seçimlerde ülkücü ve milliyetçi iseniz Allah katında doğru olan neyse onu yapın.

PKK TERÖRÜNE KARŞI OLMAYAN NAMUSSUZDUR

Ben geçmişte 7 Ekim seçimlerinden evvel Sayın Cumhurbaşkanımızdan ülke güvenliği ve barış süreci ile ilgili ne söylemişsem 7 Ekim’e kadar sözlerimin arkasındayım. Mahkemede de aynı sözlerin arkasında duracağım sonu ne olursa olsun. 7 Ekim’den sonra devletin bekası için kendini, çocuklarını PKK’nın hedefi haline getirmiş, yanlışından dönmüş, doğru olanı yapan Sayın Cumhurbaşkanımızın ve devletimizin yanında PKK terörüne karşı olmayan namussuzdur.

UNUTMAYIN, BENİM ADIM ALAATTİN ÇAKICI

Başarı ile çıkılacak operasyonların sonunda Sayın Cumhurbaşkanımız mevcut anayasının yetkilerinin dışına çıkıp ülkeyi dikte bir yönetimden idare etmeye kalkar, ulus devletini yıkmaya kalkarsa sonu ölüm bile olsa 7 Ekim’den evvelki konuşmalarımı tekrarlamazsam anamın onurundan Aziz Türk Milleti şüphe etsin. 

KLAVYENİN BAŞINDAKİLER AKILLI OLSUN

Geçen bir mail okudum, tenkit ediyor beni. Sayın Cumhurbaşkanım diye hitap etmemi yadırgamış. Devletine sahip çıktığı sürece, ülkeyi dikta yöntemiyle idare etmediği sürece cumhurbaşkanımız demek devletine ve milletine saygı göstermektir. Bir devlet adamı  hukukun üstünlüklerini bireyin temel hak ve insan özgürlüklerini  diğer bir bireyi ihlal ederse devlet diktatörce değil, otoriter bir tavırla devletin gücünü göstermelidir. Klavyenin başındakiler akıllı adam olsanız her söylediğiniz laftan sonra Bahçeli’ye mutlaka yazı yazıyorum. Akıllı olsanız ortalığı birbirine karıştırıp provokatörlük yapmazsınız, eğer Bahçeli’yi seviyorsanız.

Ömrümce doğru bildiğimi söyledim, her canlı gibi bende ölümü tadacağım Rabbim bana Kelime-i Şahadeti getirmeyi nasip edilenlerden eylesin ve erkek gibi de ölümü."