Yardım melekleri

Çerkezköy'de yaşayan Süheyla Usta, Nurtaç Kuş ve Rehşan Mutlu, ihtiyaç sahibi engellilere verilmesi için Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine 5 adet manuel tekerlekli sandalye verdi.

GÜNDEM 14.09.2015 17:19:00 0
Yardım melekleri

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya'nın 'Yardım Melekleri'' diye tanıttığı Rehşan Mutlu, Nurtaç Kuş ve Süheyla Usta, engelliler için 5 adet tekerlekli sandalye temin etti. Yardımsever 3 kadının engelliler için temin ettiği tekerlekli sandalyelerin teslimi için Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinde tören düzenlendi.
Törene, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Rehşan Mutlu, Nurtaç Kuş,Süheyla Usta ve dernek üyeleri katıldı. 3 arkadaş bir araya gelerek bir çalışma başlattıklarını belirten Süheyla Usta, “Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engellilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 3 ay önce bir çalışma başlattık. Yaptığımız bu çalışmalar kapsamında bizlere destek olan hayırseverlerden topladığımız maddi yardımlarla beş adet manuel tekerlekli sandalye aldık ve dernek yönetimine teslim ettik. Dernek yönetimi de bunları ihtiyacı olan engelli kardeşlerimize verecek.  Biz 3 arkadaş çalışmalarımızı devam edeceğiz ve  ihtiyaç sahibi engellilerimizin tekerlekli sandalyeye kavuşmasına katkı  sağlayacağız. Bu tür yardım ve çalışmalar bir insanlık görevi olduğunu düşünüyor ve bizlerin bu çalışmalarının bölgemize örnek olacağını umuyoruz.”dedi.
MUTLU OLDUK
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ise şunları söyledi: "İlçemizin yardımsever bayanlarından ve aynı zamanda  derneğimizin Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri olan Süheyla Usta, Rehşan Mutlu ve Nurtaç Kuş hanımefendilerin bir araya gelerek derneğimiz üyesi  tekerlekli sandalye ihtiyacı olan ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için sürdürdükleri çalışma neticesinde aldıkları 5 adet manuel tekerlekli sandalye ile beş kardeşimizin daha yaşamı kolaylaşacaktır. Ben bu katkıyı sunan yardımsever bayanlarımıza yardım meleği diyorum. İlçemizde bu tür yardım meleklerinin çoğalması ve engelli kardeşlerimizin bu yöndeki ihtiyaçlarının giderilmesi büyük mutluluk yaratacaktır.Engellilerimize yardımlarını esirgemeyen ve bu yönde canla başla çalışarak katkı sağlayan bu üç meleğimize Dernek başkanı olarak  şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum.”İnanıyorum ki bu yardım meleklerimizin çalışmaları bir çok kesime de örnek teşkil edecektir.”dedi.
Haber/Seyit SÜREN