Gençlik Kolları Başkanı belirlendi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığına Çağrı Farımaz getirildi.

GÜNDEM 14.09.2015 17:10:00 0
Gençlik Kolları Başkanı belirlendi

MÜSİAD Tekirdağ Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulunu tanıtmak amacıyla MÜSİAD Tekirdağ Şube binasında basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan, MÜSİAD Tekirdağ Gençlik Kolları Başkanı Çağrı Faramız ile ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MÜSİAD'A YÖNETİCİLER YETİŞECEK

MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan, "Genç MÜSİAD, geleceğin işadamlarını ve MÜSİAD yöneticilerini yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak maksadıyla kurulmuş başarılı genç girişimciler topluluğudur. MÜSİAD bünyesinde genç, idealist, kararlı ve heyecanlı bir grup genç tarafından başlatılan Genç MÜSİAD çalışmaları başarılı bir şekilde devam etmektedir. Genç MÜSİAD işbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlâkına bağlı ve saygılı; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen; meslekî birikimi ve çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformudur. Amacımız, Çağdaş yönetim anlayışını benimsemiş, eğitimli, dünyayı tanıyan ve rekabeti seven genç iş adamlarını desteklemek ve onları aktif ticaret sahasında başarılı hale getirmektir. Unutulmamalıdır ki ; Bir araya gelmek başlangıçtır. Bir arada durabilmek ilerlemedir. Birlikte çalışmak başarıdır."dedi.

TEKİRDAĞ'I GELECEĞE HAZIRLAYACAĞIZ

MÜSİAD Tekirdağ Gençlik Kurulu Başkanı Çağrı Farımaz ise şunları söyledi: "MÜSİAD Tekirdağ Gençlik Kurulu Başkanlığı görevinde beni yetkilendiren Şube Başkanım ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Genç MÜSİAD, 18 -30 yaş aralığında olan öğrenci, çalışan ve işyeri sahiplerinin işbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan, toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlakına bağlı ve saygılı, çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen; meslekî birikimi ve çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformudur.Tekirdağ’ımızın geleceği için , Tekirdağ’ı geleceğe hazırlayacağız. Bizler çok konuşan değil , çok yapan bir gençlik kuruluşu olacağız ’dedi.