Albayrak dert dinledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi'nde düzenlenen istişare toplantısında vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

GÜNDEM 13.09.2015 16:40:00 0
Albayrak dert dinledi

Marmara Ereğlisi’nin diğer ilçelerden bazı farklarının olduğunun altını çizen Başkan Albayrak, “İsteklerinizi ve sıkıntılarınızı yazılı olarak en kısa zamanda bizlere bildirin. Biz de Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi olarak ivedilikle sorunlarınıza çözüm bulalım” dedi.

“Siz sorunlarınızı söyleyin, biz çözelim”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelerde düzenlediği istişare toplantılarına Marmara Ereğlisi ile devam etti.

HALKIMIZIN ARASINDA OLMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ

İstişare Toplantısı’na Türkmenli, Yakuplu ve Çeşmeli Mahallesi’nin sakinlerinin yanı sıra Marmara Ereğlisi’nden 78, Sultanköy’den 47 ve Yeniçiftlik’ten de 129 sitenin sakinleri katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Albayrak, “Biz her zaman halkımızın arasında olmaya gayret gösteriyoruz. Hem Büyükşehir olarak Marmara Ereğlisi özelinde yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlatmak hem de vatandaşlarımızın istek ve beklentilerini birinci ağızdan alma adına çok faydalı bir toplantı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

YAZIN NÜFUS 10 KATINA ÇIKIYOR

Marmara Ereğlisi’nin diğer ilçelerden bazı farklarının olduğunun altını çizen Başkan Albayrak, “Marmara Ereğlisi’nin nüfusu yaz aylarında 10 katına çıkıyor. Bu anlamda özellikle yaz aylarında Marmara Ereğlisi daha fazla hizmet bekliyor. Biz de bunun için buradayız. Özellikle yazlıkçılarımızın yer aldığı bu toplantıda, yaşanılan sıkıntıları almak, siz değerli vatandaşlarımızla karşılıklı istişarede bulunmak bizi oldukça mutlu ediyor” dedi.

 YATIRIM MÜJDESİ VERDİ

Albayrak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Marmara Ereğlisi için büyük hizmet ve yatırımların müjdesini size verebilirim. İbrahim Başkanımın yetmediği yerde her zaman onun arkasında olacağım. Burada bulunan tüm sitelerimizin temsilcilerine sesleniyorum. İstekleriniz ve sıkıntılarınızı yazılı olarak en kısa zamanda bize bildirin. Biz de Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyesi olarak ivedilikle sorunlara çözüm bulalım” dedi.

KESİNTİSİZ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’da, Başkan Albayrak’a Marmara Ereğlisi’ne verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafa Başa da, TESKİ olarak özellikle yaz aylarında nüfusu 10 katılan çıkan Marmara Ereğlisi’nde kesintisiz hizmet vermek için büyük bir gayretle çalıştıklarını söyledi.

Marmara Haber