Kırmızı ışıkta duran araca çarptı

Çerkezköy'de bir kargo aracının, kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

GÜNDEM 13.09.2015 16:33:00 0
Kırmızı ışıkta duran araca çarptı

Kaza önceki gün saat 14.00 sıralarında Çerkezköy Namık Kemal Bulvarı ile Barbaros Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. İddiaya göre Namık Kemal Bulvarı’ndan Kumlugeçit istikametine seyir halinde olan Mustafa Hızlı yönetimindeki 59 YN 152 plakalı kargo aracı, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak, kırmızı ışıkta bekleyen Sezai Göller yönetimindeki 59 TT 803 Plakalı araca arkadan çarptı.

BU NASIL DİKKATSİZLİK

Çarpmanın etkisiyle kırmızı ışıkta bekleyen 59 TT 803 plakalı araç, orta refüje çıktı. Araç sürücüsü Sezai Göller, “Kırmızı ışıkta yeşil ışığın yanmasını bekliyordum. Birden arkadan hızla gelen kargo aracı bana arkadan çarptı. Neye uğradığımı şaşırdım. Bu nasıl dikkatsizliktir. Anlamış değilim”dedi. 

YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Orta refüje çıkan aracı vatandaşlar ve yoldan geçen kepçe yola indirdi. Maddi hasarın meydana geldiği araç, trafiği engellemeyecek bir yere çekildi. Kaza nediyle yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen Mustafa Uslu ise kazayı hafif yaralı atlattı. Yaralı sürücü yapılan ilk müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber/Seyit SÜREN