Yine yağmur, yine rezillik

Çerkezköy bir kez daha yağmura teslim oldu. Hemen her şiddetli yağışta su taşkınlarının meydana geldiği Çerkezköy'de, İmar Sitesi ve bölgedeki bazı iş yerleri sular altında kaldı.

GÜNDEM 12.09.2015 15:40:00 0
Yine yağmur, yine rezillik

Meteorolojinin uyardığı sağanak yağışlar Çerkezköy’de hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık bir saat süren yağışlar, çok şiddetli olmamasına rağmen bir kez daha bazı ev ve iş yerlerinin sular altında kalmasına neden oldu. Öğleden sonra 14.30 sularında bastıran yağmur, özellikle İmar Sitesi mevkiinde etkisini gösterdi. İmar Sitesi sakinleri taşkınlarla ilgili köklü bir çözüm yapılmaması nedeniyle isyan etti. Çok fazla şiddetli olmayan yağışlarda bile evlerinin sular altında kalabildiğine dikkat çeken vatandaşlar, daha şimdiden yaklaşan kış aylarında şiddetli yağışlarda ne yapacaklarını kara kara düşünmeye başladı.

BİZLERE BU REZİLLİĞİ YAŞATMAYIN

Daha önceki şiddetli yağışlarda birçok kez sular altında kalan İmar Sitesi, dünkü yağıştan da etkilenirken, sitenin bahçesi yağmur sularıyla doldu. Site sakinleri evlerinden dışarı çıkakta güçlük çekerken, Çerkezköy Belediyesi ekipleri yağmur sularını tahliye etmeye çalıştı. Kısa süreli yağışta bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar bir kez daha yetkililere seslenerek, “Her yağışta evlerimizin sular altında kalmasından bıktık. Bu sorunu artık kökünden çözün. Bizlere bu rezilliği yaşatmayın” dedi.

Marmara Haber