İlk kitabı köşe yazılarından oluştu

Edirne basınının sevilen isimlerinden biri olan gazeteci İzzet Melih Yurduseven, 2010-2015 yılları arasında yazdığı köşe yazılarından oluşan ilk kitabını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkanâ€

GÜNDEM 11.09.2015 16:44:00 0
İlk kitabı köşe yazılarından oluştu

Başkan Gürkan ise, “Edirne’mizin hem geçmişine hem de geleceğine ışık tutacak bu önemli çalışma için kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

Edirne’de 23 yıldır gazetecilik yapan İzzet Melih Yurduseven, meslek hayatı boyunca yazdığı köşe yazarlarını kitaplarında toplamak istedi. 2010 ve 2015 yılları arasında yazdığı köşe yazılarından oluşan ilk kitabını okuyucularına sunan Yurduseven, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı da makamında ziyaret ederek kitabını hediye etti.
Başkan Gürkan’ı makamında ziyaret eden Yurduseven, kitabını hediye ederek, Gürkan’a yazdığı kitap hakkında ve bundan sonra yazmayı planladığı kitaplar hakkında bilgi verdi.
Yurduseven’in yıllardır Edirne basına emek verdiğini ve doğru, tarafsız, ilkeli haberciliğiyle fark yarattığını dile getiren Başkan Gürkan, “Edirne’mizin hem geçmişine hem de geleceğine ışık tutacak bu önemli çalışma için kendisine teşekkür ediyorum. 2010 ve 2015 yılında yaşananlar, Melih hocamızın kalemiyle tekrar hayat buldu. Bu kitap tarihe bir belge olarak kalacak” dedi.