Allah korudu

Tekirdağ Süleymanpaşa'da yaya geçidinde durmayan otomobil sürücüsü, torunu ile yolun karşısına geçmek isteyen 67 yaşındaki Remziye K.'ya çarptı. Kazada, puset içindeki bebek şans eseri kazayı yara

GÜNDEM 11.09.2015 16:38:00 0
Allah korudu

Yaya geçicinde çarptı

Süleymanpaşa Hükümet Caddesi'nde Remziye K., puset içindeki torunu ile yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmek istedi.

Yaya geçicine adım atığı an gelen otomobilin durmayacağını anlayan Remziye K. hızlı bir hareketle torunun içinde bulunduğu puseti ileri itekledi. Bu sırada ise otomobil Remziye K.'ya çarpınca, puset ile  Remziye K. ayrı yerlere savruldu.
BEBEK YARA ALMADI
Devrilen pusetteki bebek kazayı yara almadan atlatırken, diğer şeritten geçen polis ekibi, hemen telsizle polis haber merkezine ulaşarak acil ambulans istedi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri tarafından Remzi'ye K. ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bebek ise, polis tarafından ailesine teslim edilmek üzere hastaneye götürüldü.
Remziye K.'nın hastanedeki tedavisi sürerken, sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.