4 saat yüzerek hayatta kaldı

Marmaraereğlisi'nde balık avlamak için denize açılan tekne alabora oldu.Teknedeki 2 kişi kaybolurken, 4 saat yüzen ve hayatta kalmayı başaran Volkan Sevim sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

GÜNDEM 10.09.2015 15:42:00 0
4 saat yüzerek hayatta kaldı

Tekne alabora oldu, 2 balıkçı kayıp
Marmaraereğlisi'ne bağlı Yeniceçiftlik Mahallesi'nde sahilden balık avlamak için denize açılan ve içerisinde Sedat Türkücü, Volkan Sevim ve Bülent Aslan'ın bulunduğu tekne alabora oldu.
YÜZEREK KURTULDU
Teknede bulunan Bülent Arslan ve Sedat Türkücü kaybolurken, kıyıya doğru yaklaşık 4 saat boyunca yüzen Volkan Sevim sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Olay yerine gelen sahil güvenlik dalgıç ekipleri ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli dalgıçlar kayıp 2 kişinin bulunması için çalışma başlattı.
Öte yandan bölgeye çağrılan helikopterde havadan arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Kayıp 2 kişiye henüz ulaşılamazken, havanın kararması nedeniyle sadece sahil güvenlik ekiplerinin denizden arama çalışmaları sürdürülebiliyor. Olayı haber alarak Yeniçiftlik Mahallesi'ne gelen kayıp yakınlarının ise endişeli bekleyişi sürüyor.