Rüyayı gerçek sanınca dehşet saçtı

Çorlu'da 36 yaşındaki anne K.Y., 7 yaşındaki kızının rüyasında tacize uğradığını anlatması üzerine, kızının verdiği eşkale uyan 2 kişiyi tabanca ve bıçakla yaraladı.

GÜNDEM 9.09.2015 20:19:00 0
Rüyayı gerçek sanınca dehşet saçtı

Çorlu’da eşi cezaevinde yatan ve 4 çocuğuyla birlikte yaşayan K.Y., evlerinin önündeki parkta duran 18 yaşındaki T.K. ve 16 yaşındaki M.A.’yı önce tabancayla ateş ederek, tabancanın tutukluk yapması üzerine de yanında getirdiği bıçakla saldırarak yaraladı. İhbar üzerine gelen polis ekiplerince K.Y. gözaltına alınırken, ağır yaralanan T.K. ve M.A. da ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  

RÜYAYI GERÇEK SANDI

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan K.Y., kızının son bir haftadır gece uykusundan korkarak uyandığını, rüyasında kendisini evlerinin önündeki parkta duran erkeklerin taciz ettiğini anlattığını söyledi. Kızının rüyada gördükleriyle parkta bulunan gençlerin tariflere uyması üzerine olayın gerçek olduğunu düşündüğünü ifade eden K. Y. "Kızım son bir haftadır sürekli uykusunda sayıklıyor, ağlıyor ve korkarak uyanıyor. Uyanınca hep kareli gömlekli erkeğin arasında bulunduğu 4 erkekten bahsediyordu. Evimin balkonu parkın karşısında olduğundan bir haftadır ne zaman parka doğru baksam krem renk gömlek üzerine siyah kareli bir erkek çocuk dikkatimi çekiyordu. Kızıma 2 gün önce denemek için ’kızım parkta oynasana’ dedim. Kızım da ’Yok anne sen gelmezsen ben parka gitmem kareli gömlekli çocuk orada’ deyince iyice şüphelendim."  

HİÇ BİRŞEY SORMADAN ATEŞ ETTİM

7 yaşındaki kızının bir süredir çamaşır giymediğini ve vücudunda kızarıklık gördüğünü öne süren K.Y., ifadesini şöyle sürdürdü: "5 gündür uyuyamıyorum, sabahlara kadar kızımın istismara maruz kaldığını düşünüyorum. Kızımın rüyasında tarif ettiği erkekleri parkta görünce ruhsatsız olarak evimde bulunan ruhsatsız tabancayı ve mutfaktan aldığım bıçak ile parka gittim. Hiçbir şey sormadan ateş ettim. Silah tutukluk yapınca kendimi kaybettim cebimden çıkardığım bıçakla çocuklara doğru salladım. Kızımın cinsel istimara maruz kalıp kalmadığının incelenmesini istiyorum."
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.