Gülerçin'de görev değişimi

Özel Gülerçin Koleji'nin bir yıl öğretmenlik ve üç yıllık da Müdür yardımcılığı görevinde bulunan Ömer Kürklü, Süleyman Sezgin'den boşalan Ortaokul ve Anadolu Lisesi MÃ?

GÜNDEM 3.09.2015 18:02:00 0
Gülerçin

TEŞEKKÜR ETTİ

Süleyman Sezgin’in özel sebeplerden dolayı okuldan ayrıldığını belirten Gülerçin Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Kürklü,  “Hocamız 3 yıl boyunca kurumumuza büyük hizmetleri ve emekleri olmuştur. Kendisine kattıklarından dolayı çteşekkür ediyoruz. 30 yıllık eğitim tecrübelerini bizlere aktararak kurumun mesafe alması için elinden gelen çabayı gösterdi. Bende bundan sonraki süreçte öğrencilerimizin başarısı için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.
HAZIRIZ
Gülerçin Kolejinin ilçenin ilk özel okulu olduğunu belirten Kürklü, “Gülerçin Koleji kurucusu Bülent Gülerçin’e de eğitime sağladığı katkılarından dolayı, öğrencilere daha iyi eğitim alması için bütün fedakarlıkları gösterdiği için de sonsuz teşekkür ediyoruz. Geleceğin nesillerini yetiştirme bilinci ile gecemizi gündüzümüze katıp çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması için çalışacağız. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına sağlam ve güçlü kadromuz hazırız” dedi.
Haber Ahmet KILAVUZ