Pandir, "İnandığım dava uğruna yola çıktım"

1 Kasım'da yapılacak olan erken seçimde AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan ve Kapaklı'da Mali Müşavirlik yapan Nurten Pandir, seçim ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda Pandir, Marmara Ha

GÜNDEM 3.09.2015 18:00:00 0
Pandir,

Kapaklı’nın tek kadın adayı

Çerkezköy’de yaşayan ve Kapaklı’da Mali Müşavirlik yapan Nurten Pandir
, 1 Kasım seçimleri için AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili aday adayı oldu.
ZİYARETLERE BAŞLADI
Pandir, seçim çalışmaları nedeniyle dün Marmara Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazeteci Şaban Kardeş’e siyasi hayatıyla ilgili bilgi veren Pandir, AK Parti Kapaklı İlçe yönetiminde de görev aldığını söyledi. Pandir, “7 Haziran seçimlerinde de partimin tüm faaliyetlerinde bulundum ve şahsıma verilen çalışmaları da aksatmadan yaptım. Ayrıca Kapaklı’da sporun daha iyi yerlere gelmesi  ve  ilçemizde sporun kalkınması içinde katkıda bulundum ve bulunuyorum. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanımız Salih Bezgin mutlaka aday adayı olmam için ısrar etti.Bende inandığım dava uğruna milletvekili aday adayı olarak yola çıktım.Öncelikle partime ve bölgeme en iyi şekilde aday adaylık sürecinden adaylığa kadar katkı sağlayacağım. Eğer aday olursam da yine yılmadan çalışacağım. Aday olmazsam da partim ve adaylarımız için çalışacağım. Kazanmak içinde çok çalışmak lazım.”dedi.
MİLLETVEKİLLİĞİ EMEK İSTEYEN İŞ
Nurten Pandir, “Aday olursam ve seçilirsem Tekirdağ’ın tüm ilçelerini ayırt etmeden, partili partisiz en iyi şekilde hizmet vereceğim. Şunu özellikle belirtmeliyim ki milletvekilliği çok emek isteyen bir iş olduğunu düşündüğüm için vatan ve millet aşkıyla aday olur seçilirsem görev yapacağım. İlimiz devamlı göç alan bir il. Sosyal yapının da aynı ivmeyi koruması yönünde de çalışacağım.Kapaklı ilçesinden AK Parti’den ilk kadın milletvekili aday adayı olmaktan da çok mutluyum.”diye konuştu.
Nurten Pandir, gazeteci Şaban Kardeş’in ‘Kapaklı’nın  şuandaki yapısını nasıl buluyorsunuz’ sorusuna, “Kapaklı çarpık yapılaşmış olması dolayısıyla güzel bir ilçe görünümünde değil.İlçe olmadan önce ilçe olacak gibi bir çalışma yapılmamış. Yani bu güne kadar yapılan çalışmalar yeterli değil. Şu anda benimle birlikte Mustafa Alphan ve Ceylan Yanar‘da milletvekili aday adayı oldular. Temennim 1 Kasım seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olması.”diye konuştu.
Haber/Seyit SÜREN