Otopark tartışmasında kan aktı

Çorlu'da, araç parkı nedeniyle çıkan tartışmada Orhan Y ve oğlu Koray Y., tabancayla bacaklarından vurularak yaralandı. Polis ekipleri, baba ve oğlunu vuran Erhan A.'yı yakalamak için çalışmal

GÜNDEM 3.09.2015 16:11:00 0
Otopark tartışmasında kan aktı

Apartmanınım önüne park etme kavgası

Çorlu’da Kazimiye Mahallesi Poyraz Caddesi üzerinde meydana gelen park tartışmasında kan aktı.
İddiaya göre, Erhan A., satın alacağı aracı görmek için Kazimiye Mahallesine geldi. Erhan A. Poyraz Caddesi üzerindeki bir apartmanın önüne aracını park etmek istediği sırada apartmanda oturduğu öğrenilen Orhan Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmaya Orhan Y.’nin oğlu Koray Y.’de dahil olunca tartışma kavgaya dönüştü.
BABA VE OĞLUNU VURDU
Kavgada Erhan A başına sopa ile darbe alırken, Erhan A.’da belinde bulunan silahı çıkartarak baba Orhan ile oğlu Koray Y.’ye ateş etmeye başladı. Baba ve oğlu, bacaklarına isabet eden mermiler ile yaralandı. Erhan A., olay yerinden aracına binerek uzaklaştı. Orhan Y. ile oğlu Koray Y. ise komşularının özel araçlarıyla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaparak, kaçan Erhan A.’nın yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.