Saygı yürüyüşü

Tekirdağ'da toplanan binlerce kişi, ellerinde Türk bayrakları ile 'Şehide, Bayrağa ve Ata'ya' saygı yürüyüşü düzenledi. Yürüye üzerindeki formalarıyla ön sırada yer alan

GÜNDEM 2.09.2015 18:24:00 0
Saygı yürüyüşü

Tekirdağ kırmızı-Beyaz’a büründü

Tekirdağ’da, terörü protesto etmek amacıyla "Şehide, Bayrağa ve Ata'ya Saygı Yürüyüşü" düzenlendi.
Köprübaşı mevkiinden başlayan yürüyüşe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Başkan Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve binlerce vatandaş ile formaları üzerinde çok sayıda Beşiktaş taraftarı   katıldı.
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ afişi taşıyan kalabalık, elerinde Türk bayrakları ve Atatürk posteri ile çeşitli sloganlar atarak terörü protesto etti ve Tuğlalı Parka kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Grup adına açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi emekli Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, şehitleri minnet ve şükranla anmak için toplandıklarını belirterek, "Burada ağlamak için toplanmadık. Ülkenin gidişatını düşünmek, anlamak, değerlendirmek ve geleceği kurgulamak, inancımızı tazelemek, enerjimizin ve gücümüzün yeni baştan farkına varmak, ideallerimizin üzerinde biriken tozu almak için toplandık" dedi.