Yel, çatışma bölgesinde

AK Parti Güneydoğu heyeti içinde yer alan Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, 10 polisin yaralandığı terör saldırısı sonrası Mardin'in Kızıltepe İlçesinde incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 2.09.2015 18:21:00 0
Yel, çatışma bölgesinde

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve beraberindeki Güneydoğu heyeti, Mardin’in Kızıltepe İlçesi’ne gitti. Burada heyet ilk olarak  Kızıltepe’de Sivil Toplum Kuruşları ve Oda temsilcileri ile görüştü. Ardından da  heyet, yaklaşık 1 hafta önce polislerin içinde bulunduğu servis aracının geçtiği sırada meydana gelen ve 10 polisin yaralandığı patlama yerinde incelemelerde bulunuldu.

İncelemeyle ilgili AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa yel, sosyal paylaşım sitesi hesabından patlamanın olduğu yerle ilgili çektiği fotoğrafları paylaştı ve altına “Güneydoğu heyeti olarak Mardin Kızıltepe'de 4 gün önce polis servis aracı geçerken patlatılan bomba sonucu 10 polisimizin yaralandığı alana gidip incelemelerde bulunduk.” notunu düştü.
Ardından heyet, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül başkanlığındaki heyet, Diyarbakır’a geçti ve burada da çeşitli incelemelerde bulundu