Elleriyle yedirdi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Zabıta Teşkilatının 189'ncu Kuruluş Yıldönümü nedeniyle, kendisine bağlı çalışan zabıta ekibiyle birlikte pasta kesti. Mandalı, kesilen patayÄ?

GÜNDEM 2.09.2015 18:17:00 0
Elleriyle yedirdi

Pasta keserek kutladılar

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nın 189. yıldönümü kapsamında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Zabıta Müdürü Seyit Ahmet Akkuş ve ekibi ile
Kapaklı Belediyesi toplantı salonunda bir araya geldi.
2 ASIRLIK KURUM
Zabıta teşkilatının iki asra yaklaşan ömrüyle toplumsal kurumların en köklü teşkilatı olduğunu belirten Zabıta Müdürü Akkuş, “Zabıta teşkilatı, toplumun sağlığı, huzuru ve dirliğinin korunmasında hayati öneme sahip müesseselerin başında gelmektedir." dedi.
BAŞARILAR DİLEDİ
Tüm zabıtaların haftasını kutladığını belirten Başkan Mandalı, Pazarda, bakkalda, markette ve her yerde vatandaşın güvenliği için bugüne kadar mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftalarını kutluyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.'' dedi.
PASTA KESİLDİ
Ardından üzerinde ‘Zabıta Teşkilatının 189. Yıldönümü Kutlu Olsun’ ve yanında da zabıta logosu ile İrfan Mandalı’nın isminin yazdığı pastayı, zabıta memurları ve başkan Mandalı birlikte kesti. Daha sonra kesilen pastayı Mandalı, çatalla zabıta memurlarına tek tek yedirdi.